Celebrity

12. prosince 2022 09:00

redakce Prima Ženy

Slováček chce Patrasovou zbavit svéprávnosti, jinak umře. Je nemocná, řekl o manželce

Dagmar Patrasové hrozí až tři roky vězení

Hudebník Felix Slováček (79) se už ani nepokouší tajit, že s manželkou Dagmar Patrasovou (66) má obrovské trápení. Nyní promluvil o tom, že jeho osudová žena je nemocná. Chtěl by jí zbavit svéprávnosti, protože má strach z děsivého konce.

Smutný a vyčerpaný Felix Slováček už se ani nepokouší svou manželku před veřejností nějak omlouvat. Dagmar Patrasová opravdu není v dobré kondici a Felix to ví. Problémy kolem bývalého dětského idolu vyvrcholily, když nedorazila na plánovanou akci.

Dagmar Patrasová měla přijet pobavit nejmladší generaci do pražských Letňan, kde nezisková organizace pořádala program, který měl potěšit malé i velké diváky. Patrasová ale na akci bez omluvy nedorazila a zoufalý Slováček musel shánět narychlo náhradu. Naštěstí se mu podařilo přemluvit dceru Aničku (27), aby do Letňan dorazila a nahradila indisponovanou maminku.

„Je to konec její kariéry. Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti, jinak umře! To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka. Až se to stane, tak všichni budou chodit a nadávat mi, proč jsem něco neudělal. Je to těžké,“ uvedl Slováček pro deník Blesk, který na další selhání známé herečky upozornil.

Vynikající saxofonista a skladatel už ani nechtěl tvrdit, že Patrasová je nachlazená. Rovnou naznačil, co za problémy nyní stojí.

„Bohužel je manželka indisponovaná už každý den. Nachlazená už není. Co vám na to mám říct, asi každý ví, proč nepřišla. Jsem z toho hodně špatný, vůbec nevím, co mám dělat, abych jí zachránil život,“ dodal pro Blesk Slováček s tím, že nyní už je opravdu zoufalý. Byl by rád, kdyby jeho manželka pochopila, že je zralá na intenzivní léčbu.

Redakce Prima Ženy se pokusila Patrasovou telefonicky kontaktovat s žádostí o vyjádření, herečka ale telefon nezvedala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.