Celebrity

17. června 2022 11:05

David Laštovka

Exkluzivní fotky z dovolené Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka. Byla to jízda

Dagmar Patrasová (66) s Felixem Slováčkem (79) po dlouhé době vyrazili na společnou dovolenou. Místem jejich letních radovánek se stalo Tunisko. Čas ale netrávili pouze opalováním u pláže a koupáním v moři, dovolenou pojali velmi aktivně a sportovně. O tom, jak si pobyt užili, promluvila Dáda s Felixem exkluzivně pro web Prima Ženy.

Přestože se spekulovalo o jejich manželské krizi, společnou dovolenou dali jasně najevo, jak se věci mají. V rámci svého pobytu se zúčastnili i tenisového turnaje osobností, do kterého se kromě nich zapojil také herec Jiří Krampol (83) nebo zpěvačka Šárka Rezková (53).

„Bylo to krásné. Samí příjemní lidé. Moc jsme si to užili,“ prozradila Dagmar Patrasová. Nadšení neskrýval ani její manžel Felix Slováček. „Válet se jenom u pláže, to není nic pro mě. To bych ani nevydržel. Spojení s tenisem, který hraju strašně rád, a bezvadnou partou k tomu, je prostě ideální kombinace,“ uvedl hudebník.

Co řekl Jiří Krampol o Dádě po její nedávné autonehodě?

Dáda je ve formě, pila jen vodu

Dáda podle něj už nepije a jsou spolu v naprosté symbióze. „Byla to moc fajn dovolená. Hráli jsme tenis, chodili k moři, do bazénu. Užili jsme si to. Dáda je v pohodě,“ přiblížil Felix. Jeho slova potvrdil i Krampol, kterého mile překvapilo, v jaké je Dáda formě. „Psalo se o ní, že pije, a já nevím, co všechno. Celý pobyt tady ale byla úplně skvělá, neměla kapku alkoholu a pila jen vodu,“ prohlásil herec.

Jedinou nepříjemností bylo, že se kvůli stávce na tuniském letišti jejich odlet domů o den zdržel. „V partě, ve které jsme se tam sešli, to ale nikomu nevadilo. Užili jsme si spoustu legrace a zábavy. Na tenisovém kurtu nejvíce řádil Felix Slováček, Jirka Krampol a podnikatel Jiří Marek. Také Dáda byla úžasná. Nebylo to o tom, kdo vyhraje. V tom horku na betonových kurtech byli vítězi úplně všichni,“ uzavřel tenisový trenér slavných českých osobností Jan Karvay.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.