Celebrity

14. prosince 2022 10:44

Josef Šťastna

Dáda Patrasová vyhrožuje Slováčkovi rozvodem. Je zákeřný a muselo mu přeskočit, zuří

Herečka Dagmar Patrasová (66) se intenzivně zlobí na svého manžela Felixe Slováčka (79), který veřejně začal mluvit o tom, že je jeho žena nemocná a potřebuje léčbu. Patrasová dokonce tvrdí, že chce rozvod. Uznávaný hudebník ale ví, že k němu ve skutečnosti nedojde.

Zdá se, že neexistují Vánoce, při nichž by geniální saxofonista neprožíval smutek a bolest. Loni touto dobou Felix Slováček vstřebával dozvuky těžkého rozchodu s milenkou Lucií Gelemovou a čekaly ho emočně vypjaté svátky. Letos je na tom milovník života a krásných žen snad ještě hůře. Místo aby si s manželkou Dagmar Patrasovou vychutnávali kouzlo adventu, rozhořel se další boj – a herečka dokonce vyhrožuje rozvodem.

Není tajemstvím, že Slováček a Patrasová nemají spokojené manželství. Ona tvrdí, že jí hodně ublížily milostné avantýry jejího manžela. On zase připomíná, že je těžké žít vedle člověka, který je nemocný. Slováček nedávno uvedl, že se situace kolem jeho ženy neustále zhoršuje a že by bylo nejlepší Patrasovou zbavit svéprávnosti. Slováčka hodně naštvalo, že jeho choť přestává plnit své pracovní povinnosti. Deník Blesk napsal, že například bez omluvy nedorazila na charitativní akci, kde měla potěšit malé i velké diváky.

„Je to konec její kariéry. Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti, jinak umře! To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka. Až se to stane, všichni budou chodit a nadávat mi, proč jsem něco neudělal. Je to těžké,“ uvedl Slováček pro Blesk s tím, že už je z chování své manželky zoufalý. V minulosti padla slova o tom, že Patrasová je nemocná, nezvládá pití a měla by nastoupit do léčebny. Podle Slováčka je ale těžké s ní mluvit, protože ona si žádné problémy nepřipouští.

Dádě Patrasové hrozí za nehodu soud i vězení:

Patrasová zuří a vyhrožuje rozvodem

Redakce Prima Ženy se pokusila herečku opakovaně kontaktovat, ta ale na žádost o rozhovor nereagovala. Nakonec se rozhodla, že promluví pro bulvár a řekne, co si o manželovi myslí. „Muselo mu přeskočit. Podám žádost o rozvod. Tohle je už přes čáru. Jsem z toho zoufalá. Po 40 letech manželství je takhle zákeřný,“ uvedla pro eXtra.cz Patrasová a dodala, že se Felix snaží získat její majetek.

„Asi mu jde o můj majetek. Už mě ty jeho útoky štvou. Ať se podívá na svůj život. Mně ten můj ničí neustálými nevěrami. Nechápu, proč má potřebu mluvit pořád do tisku. Nebudu se o něm vyjadřovat,“ prohlásila herečka. O tom, proč bez omluvy nedorazila na plánované vystoupení, mlčela.

Realita je nicméně taková, že k rozvodu na 99 procent nedojde. Naplno si to uvědomuje především hudebník, který se vyjádřil v tom smyslu, že jestli Patrasová žádost o rozvod podat chce, nic jí nebrání, aby tak učinila. Slováček si navíc pamatuje, že to není poprvé, co Patrasová chtěla z manželství odejít. Podobné vyhrožování se opakuje s železnou pravidelností už několik let. Nejblíže k podání žádosti byla bývalá královna dětských srdcí v roce 2019.

Tehdy jí ale manžel vysvětlil, že by rozvod byl velmi komplikovaný. Manželé měli svatbu ještě v dobách hluboké totality a tehdy se žádné předmanželské smlouvy neuzavíraly. Oba na sebe přes média často házeli špínu. Při představě, že by jednou došlo na bitvu o majetek, ale vždy myšlenky na rozvod zase odložili.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.