Celebrity

23. listopadu 2022 11:50

Tomáš Durčák

Na Dádu neměl čas. Felix Slováček řekl, proč manželku nevzal na oslavu Heidi Janků

Energická a na svůj věk rozhodně nevypadající zpěvačka Heidi Janků uspořádala ke svým 60. narozeninám již druhou velkou oslavu. Pozvala na ni nespočet svých dobrých přátel nejen z branže, kterým mimo jiné se svým HeidiBandem zazpívala.

Felix Slováček dorazil bez Dády

Svou první oslavu si užila s přáteli a blízkými minulý týden v Ostravě a druhou naplánovala na den svých narozenin, 23. listopadu, v Praze, kam pro změnu pozvala své přátele i kolegy z branže žijící v hlavním městě. Opět to byla velká jízda a Heidi Janků na pódiu i parketu opět zpívala a tančila ve velkém stylu.

Mezi pozvanými byl i saxofonista a hudební skladatel Felix Slováček (79), který však dorazil bez manželky Dády Patrasové (66). A jak pro Prima Ženy prozradil, popravdě ani sám nevěděl, z jakého důvodu Dáda na oslavu nemohla dorazit.

Heidi Janků v loňském roce v Show Jana Krause:

„Já popravdě ani nevím. Zrovna jsem se totiž vrátil z Tenerife a hned jsem zamířil na oslavu, aniž bychom se vlastně vůbec potkali,“ vysvětlil Felix s tím, že Heidi jako dárek přinesl dobré víno a zároveň ji při příležitosti vzájemného setkání požádal, zda by byla ochotna příští rok vystoupit na jeho 80. narozeninách, s čímž údajně souhlasila.

Na oslavě nechyběly legendy české hudební scény

Popřát Heidi vše nejlepší k požehnanému životnímu jubileu však dorazili i další hosté. Nechyběla třeba herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (59), která svou oslavu šedesátin bude mít příští rok v září, kolegyně Petra Černocká (72) nebo herec Ladislav Ondřej (31), s nímž se Heidi zná mimo jiné z divadelní komedie „Jsem krásná“.

Kromě samotné oslavenkyně na oslavě zazpíval také slovenský zpěvák a spoluzakladatel kapely Elán Vašo Patejdl (68), jehož vystoupení na svém Instagramu sdílela další pozvaná, cvičitelka Hanka Kynychová (54).

Mezi hosty bylo dále možné spatřit hudebního skladatele a producenta Karla Vágnera (80), který nedávno dojemně vzpomínal na zesnulou zpěvačku Hanu Zagorovou, legendárního televizního hlasatele Alexandera Hemalu (70) nebo zpěváka Stanislava Hložka (68), který v létě podstoupil složitou operaci srdce a tudíž dlouho nikam nechodil. Zatímco někteří hosté odešli domů ještě v relativně rozumnou hodinu, nestárnoucí Heidi pokračovala na parketu dál i na následné afterparty.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.