Celebrity

18. září 2022 16:00

David Laštovka

Zlata Adamovská a Petra Černocká byly sokyně v lásce. Čí srdce si obě získaly?

Andílek na nervy - upoutávka

Ač se to nezdá, herečka Zlata Adamovská a zpěvačka Petra Černocká spolu mají mnohé společné. Ani jedné byste její věk nehádali, lidé si je občas pletou, a dokonce kdysi milovaly stejného muže. Jak to nakonec dopadlo?

Dělí je od sebe deset let. Zlata Adamovská letos v březnu oslavila 63. narozeniny, Petře Černocké bude v listopadu 73 let. V minulosti je paradoxně spojila láska k jednomu muži. Obě se zamilovaly do Vadima Petrova, syna známého hudebního skladatele stejného jména. Jako první s ním chodila Petra. Vztah trval pět let, rozešli se v dobrém a dodnes jsou přátelé. Po ní se s Petrovem dala dohromady Zlata. A bylo to ještě vážnější. Po roce randění se vzali. Černocká nežárlila a štěstí jim přála. Manželství ale vydrželo jen čtyři roky.

„Myslím, že si se Zlatou docela rozuměli. Vadim je chytrý a invenční hoch, jenže se objevil Radek John a Zlatka se zamilovala. Neměli děti, tak se rozešli. To se ví, že jsme později Vadima tak trochu probraly a shodly se na tom, že to byl krásný a hlavně inspirativní kluk. My obě spadáme do generace, kdy si holky vybíraly právě takové muže –⁠ hezké a chytré,“ prozradila s úsměvem Petra Černocká časopisu Sedmička. Jak přiznala, lidé si ji občas se Zlatou Adamovskou pletou, což ji prý vždycky zahřeje u srdce, zalichotí a udělá radost.

Raději zpívá, než hraje

Nestárnoucí zpěvačka a herečka, kterou nejvíce proslavila role Saxany v pohádkové komedii Dívka na koštěti, si zahrála také v komedii Andílek na nervy, kterou v neděli 18. září ve 20:15 vysílá TV Prima. Ztvárnila v ní starostku Helenu. Vzhledem k tomu, že se věnuje spíše zpěvu než hraní, byla před kamerou trochu nervózní.

„Musím říct, že mně to dalo docela zabrat. Když mi režisér na place řekl, že mám nějakou větu změnit nebo vynechat, byla jsem na mrtvici. Text jsem se musela doma učit tak dlouho, až držel v hlavě jako žulový kádr. Každá změna mě úplně vyhodila z konceptu. Z natáčení jsem se vracela domů vyčerpaná jako horník po šichtě. Takže jsem znovu ocenila svobodu mého povolání zpěvačky, která si může na jevišti zpívat a říkat, co ji právě napadne,“ prohlásila Petra Černocká v rozhovoru pro deník Aha!

V dalších rolích uvidíte například Pavla Řezníčka, Miroslava Vladyku, Adama Mišíka, Annu Kadeřávkovou, Kateřinu Hrachovcovou, Pavla Nového, Miloše Knora, Petra Jablonského, Lukáše Latiňáka nebo Martinu Hudečkovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.