Adam Mišík promluvil o setkání s Bradem Pittem: Bylo to obrovské zklamání

Mišíkovo setkání s Bradem Pittem

Zpěvák a herec Adam Mišík (25) měl možnost setkat se s americkou megastar Bradem Pittem, a to na londýnské premiéře k novému filmu Bullet Train. Jejich setkání však nebylo naplněno. Proč k němu nakonec nedošlo?

Adam Mišík odjel do Londýna se svou partnerkou Natálií Jiráskovou. Dcera Ivy Kubelkové ho doprovodila na slavnostní premiéru filmu Bullet Train, kde má hlavní roli právě Brad Pitt. V rámci premiéry měl Adam Mišík podle svých slov naplánované osobní setkání i rozhovor právě s americkým hercem.

K tomu ale bohužel nedošlo, protože Mišíkovi vyšel pozitivní test na covid. „Bylo to obrovské zklamání. My jsme vlastně už byli ready jít, ale těsně před premiérou nám udělali covidové testy. Měl jsem se s Bradem potkat, udělat s ním krátký rozhovor a vůbec zažít tu atmosféru. My jsme fakt byli natěšení, ale bohužel, takové věci se v dnešní době dějí. Test jsem měl za čtyři hodiny potom negativní, takže vůbec nevím. Osud tomu prostě nepřál, no,“ řekl Mišík pro pořad Showtime.

Přítelkyně Natálie byla sice negativní, ale protože s ním přišla do kontaktu, musela do izolace i ona. Dvojice tak strávila hlavní čas v hotelovém pokoji a pozorovala hvězdu pouze z okna. „Je to jako lízat zmrzlinu přes okno,“ neskrýval své zklamání herec. „Já nevím, člověk to vidí, co se tam děje a samozřejmě tam chce být u toho, ale nejde to. Takže jsem byl smutný a Natálka teda byla negativní, tak jsem jí říkal, jestli tam nechce jít aspoň sama, ale jelikož jsme spolu byli v kontaktu, tak to nešlo,“ vysvětlil Mišík svou verzi příběhu.

Po premiéře vyrazil na dovolenou

Po nevydařené londýnské premiéře se Mišík přesunul na dovolenou do Řecka, kde trávil čas právě s přítelkyní Natálií a její rodinou. Jak si společný čas užili? „Bylo to hrozně fajn. Já jsem vlastně už dlouho nebyl na dovolený, takže jsem to už potřeboval a bylo to fajn, Natálka má skvělou rodinu a byl to relax,“ nechal se slyšet hudebník. S Ivou Kubelkovou prý vychází skvěle. „Iva je strašně fajn ženská,“ prohlásil o matce své přítelkyně.

Na filmovém plátně se nakonec vedle Brada Pitta objevil

Herec se sice s Bradem Pittem osobně nesetkal, ale jeho návštěva v Londýně nevyšla tak úplně vniveč. Mišík tam totiž měl možnost natočit scénu, v níž se díky skvělé práci střihačů blýskne „po boku“ Pitta alespoň v traileru. „Doufám, že mě nevystřihnou, to by mi zlomilo srdce,“ zavtipkoval na svém instagramovém profilu. Nakonec to dobře dopadlo a vy se na výsledek můžete podívat ve videu níže.

Česká premiéra filmu Bullet Train už proběhla a předcházela jí tematická projížďka vlakem, ve kterém nesměl chybět ani Adam Mišík. Tentokrát však bez přítelkyně. „Natálka je ještě na dovolené, ta ještě odpočívá a já jí to přeju, ale já už musím pracovat, takže já každý den zkouším od rána a točím a už prostě jsem v procesu. Já už jsem déle zůstat nemohl,“ vysvětlil Mišík důvod, proč s ním nedorazila jeho partnerka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.