Celebrity

28. července 2022 16:45

Vanesa Havlíková

Adam Mišík s dcerou Kubelkové Natálií toká na dovolené. Provokují odvážnými fotkami

Adam Mišík a Natálie Jirásková poslali sexy fotky z dovolené

Adam Mišík (25) a dcera moderátorky Ivy Kubelkové Natálie Jirásková (17) tvoří už nějaký ten měsíc pár. Poprvé se stali středem pozornosti na filmovém festivalu ve Varech. Nyní si užívají společné chvíle na dovolené v Řecku a láskou jenom kvetou. Na svých sociálních sítích pravidelně zásobují své fanoušky fotkami, které zřejmě fotí maminka Iva.

Natálie je úspěšnou modelkou a Adam talentovaným a obsazovaným hercem. Není tedy divu, že se mladý pár stal během několika týdnů velmi oblíbeným a vyhledávaným v českém showbyznysu.

Maminka v pozoru

Dcera moderátorky Ivy Kubelkové, kterou můžete znát z divácky oblíbeného pořadu ShowTime, randí s Mišíkem zatím stále poměrně krátce. Svůj vztah se ale nyní rozhodli utužit první společnou dovolenou.

Jelikož Adama rodiče Natálky přijali hned ze začátku velmi dobře, neměli problém, aby společně na dovolenou vyjeli. Přesto se ale zdá, že maminka Iva svou dceru zcela bez dozoru nechat nechce. Do Řecka odletěli i s Ivou Kubelkovou, která zřejmě páru pořizuje fotografie a zajisté je spokojená, když vidí svou dceru po boku Adama takhle šťastnou. Moderátorka se s Mišíkem zná již z minulosti ze společných projektů. Pro FTV Prima Iva Kubelková uvedla, že mladému páru se snaží ale dávat volnost. Jejich vztah příliš nekomentuje, v pořadu Showtime jednou s vtipem pronesla: „Je vidět, že Adam Mišík má dobrý vkus.“

Pár jako z telenovely

O tom, že to mladému páru společně opravdu sluší, předvedli už na začátku měsíce na filmovém festivalu v Karlových Varech. Na červeném koberci byli za hvězdy a opravdu je nešlo přehlédnout. Nyní společně vyrazili na první dovolenou k moři, na kterou se Natálie zřejmě velmi těšila, protože o ní mluvila již v červnu. Měsíc rychle utekl a dvojice si nyní užívá vysněnou dovolenou u moře. Své fanoušky na Instagramu zásobují žhavými fotografiemi jen v plavkách a u sledujících mají úspěch. „Nejhezčí pár, co jsem kdy viděla,“ napsal jeden z fanoušků.

Slabost pro modelky

Adam Mišík už v minulosti prošel několika vztahy. Lásku jako trám zažil už ve svých osmnácti letech, kdy ho očarovala modelka Diana Kratochvílová. Jejich vztah vydržel tři roky a rozchod zapříčinila nevěra.

V roce 2019 se novou přítelkyní zpěváka stala vítězka soutěže krásy Denisa Spergerová, ani tento románek ale nakonec nevydržel a po třech měsících šli od sebe. Od té doby Mišík ještě prožil románek s Danielou Gorškovou nebo s modelkou Barborou Mudrochovou.

Nyní však zpěváka zcela očarovala Natálie a vypadá to, že je to opravdu ta pravá. Zda bude mít vztah s Natálií Jiráskovou delší trvání, ukáže až čas.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.