Celebrity

12. srpna 2022 06:00

David Laštovka

Pět let od nešťastné smrti manžela. Heidi Janků touží po lásce. Jakého muže hledá?

Uplynulo přesně pět let od doby, kdy Heidi Janků (59) přišla o svou životní lásku. Její o třicet let starší manžel, hudebník Ivo Pavlík, zemřel náhle 12. srpna 2017, když ho zradilo nemocné srdce. Bylo mu 84 let. Ještě nedávno zpěvačka tvrdila, že si nedokáže představit mít po svém boku jiného muže, nyní však názor změnila.

Nestárnoucí zpěvačka Heidi Janků, která v listopadu oslaví 60. narozeniny by letos s Ivo Pavlíkem oslavila v manželství třicet let. Po celou dobu jí byl velkou oporou a vždycky se na něj mohla ve všem spolehnout. Děti spolu neměly, žili sami pro sebe.

Není divu, že s blížícím se výročím jeho úmrtí vzpomínky na krásné chvíle, na to všechno, co spolu prožili, u Heidi ožívají o to více. Ivo jí nesmírně schází. „Odchod milovaného člověka asi nepřebolí nikdy, jen ta rána se časem zahojí. Teď s výročím Ivošovy smrti, je to o trochu víc citlivější téma. Ale život jde dál a já se snažím žít, jak to jen jde,“ svěřila se webu Prima Ženy Heidi.

Milovaný manžel jí chybí v zásadních životních momentech. V rozhodování, co dělat, a co ne. I díky zkušenostem a svému nadhledu jí pokaždé poradil správně. „O všem jsem se s ním vždycky radila. Ne že bych kolem sebe teď neměla lidi, s kterými se můžu o čemkoli poradit, ale Ivošův názor na vše, co jsme dělali nebo nedělali, mi prostě chybí. Stejně tak společné sdílení zážitků... To mi nepřestane chybět nikdy,“ povzdechla si zpěvačka.

Heidi Janků zmařila rozhovor s Janem Řezníčkem:

V jejím životě zaplnil prázdné místo Eda

Svému muži, který byl renomovaný hudebník, producent a skladatel, vděčí za svou pěveckou kariéru. Byl to on, kdo jí vymyslel styl, napsal pro ni první hity a učil, jak se v showbyznysu chovat. Po jeho smrti si jako náplast na bolest pořídila pejska, kterému dala jméno Eda.

„Zaplnil to prázdné místo v srdci. Bylo to správné rozhodnutí. Eda je parťák, který mě umí rozesmát a o kterého se musím starat. Chodíme na dlouhé procházky, což vyhovuje nejen jemu, ale i mně. S Ivošem jsme kdysi měli také pejska. Malého černo-stříbrného knírače Falca, který s námi jezdil po koncertech i po dovolených. Prožil s námi dlouhých patnáct let a já pevně věřím, že Eda bude mít podobně dlouhý a zajímavý život spolu se mnou,“ uvedla Heidi Janků.

Novému vztahu se nebrání. Partner ale nesmí být starší

Ještě nedávno tvrdila, že si na samotu postupem času zvykla. A představa, že by si měla zvykat na jiného chlapa, ji spíše děsí. Nyní už ale mluví jinak. Novému vztahu by se prý nebránila. „Nejsem ve fázi, že bych někoho urputně hledala, nechávám to osudu. Uvidíme, co bude... Pokud si mě někdo najde a přeskočí jiskra, tak proč ne. Jen staršího partnera bych už asi nechtěla. Neubránila bych si přitom srovnání s Ivošem a to by bylo těžké. Takže když už, tak spíše někoho mladšího,“ uzavřela zpěvačka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.