Celebrity

23. září 2022 11:19

David Laštovka

Románek pokračuje? Dáda Patrasová balí kufry a odlétá za milencem Vitem do Itálie

Vypadá to, že v manželství Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka je opět pořádně rušno. Zatímco hudebník v posledních týdnech vymetá téměř každou společenskou akci, kde se obklopuje krásnými ženami, Dáda se pro změnu chystá vyrazit za svým italským přítelem Vitem, jak zjistila redakce Prima Ženy. Je na spadnutí další partnerská krize?

Hudebník Felix Slováček, který příští rok oslaví osmdesáté narozeniny, v poslední době opět naplňuje svoji pověst o slabosti pro krásné, o mnoho let mladší ženy. Po premiéře historického filmu Jan Žižka se tulil k sexy blondýnce, brněnské podnikatelce Lence, která všechny přítomné zaujala nejen svými zlatými šaty, ale také dekoltem. Felix na ní mohl oči nechat a měl se k ní více, než dovoluje společenská etiketa.

A jak se zdá, Dáda se nyní chystá vrátit úder. Webu Prima Ženy prozradila, že se příští týden chystá navštívit svého italského partnera Vita, v jehož náruči skončila poté, co její manžel začal randit s o čtyřicet let mladší Lucií Gelemovou. „Letím za Vitem do Kalábrie, budu tam týden,“ sdělila nám Dáda. Zdali tam cestuje jako jeho partnerka nebo jen kamarádka, upřesnit nechtěla. Jak dále prozradila, s Felixem momentálně fungují normálně.

Společná dovolená po dlouhých letech

Vše nasvědčuje tomu, že si ve vztahu domluvili jistou volnost a každý si může dělat, co bude chtít. Rozvod rozhodně v plánu není. „Náš vztah je takový jako po čtyřiceti letech manželství. Někdy mi to připadá, že jsme jako bratr se sestrou, někdy zase, že jsme milenci,“ poznamenal před týdnem pro eXtra.cz Slováček. V manželství příští rok oslaví čtyřicet let.

Felix Slováček v obležení žen po premiéře filmu Jan Žižka

V létě Dáda s Felixem vyrazili po dlouhé době na společnou dovolenou. Místem jejich letních radovánek se stal Tunis. Čas ale netrávili pouze opalováním u pláže a koupáním v moři, pobyt pojali velmi aktivně a sportovně. Zúčastnili se i tenisového turnaje osobností, do kterého se kromě nich zapojil také třeba herec Jiří Krampol nebo zpěvačka Šárka Rezková. „Bylo to krásné. Samí příjemní lidé. Moc jsme si to užili,“ prozradila webu Prima Ženy tehdy Dagmar Patrasová a nadšení neskrýval ani její manžel Felix Slováček. „Válet se jen u pláže, to není nic pro mě. To bych ani nevydržel. Spojení s tenisem, který hraju strašně rád, je prostě ideální kombinace,“ pochvaloval si.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.