Celebrity

30. května 2022 17:40

David Laštovka

Dáda Patrasová po nehodě přichází o kšefty. Bude ještě někdy zpívat pro děti?

Po ukončení restrikcí spojených s pandemií koronaviru hodlala Dagmar Patrasová (66) i na přání svého manžela Felixe Slováčka (79) znovu nastartovat svoji pěveckou kariéru a začít jezdit vystupovat pro děti. Po nehodě z minulého týdne však její plán stát se opět královnou dětských srdcí dostává vážné trhliny.

Podle svých oficiálních stránek Dagmar Patrasová naposledy zpívala pro děti začátkem prosince roku 2019 v Karlových Varech. Od té doby už žádný další veřejný koncert nepřidala. Letos tomu ale mělo být jinak. Dáda se chystala opět zavítat do všech koutů České republiky a rozdávat dětem svými písničkami radost. Jak prozradila před pár týdny webu Prima Ženy, chtěla tak učinit i na popud manžela Felixe Slováčka, který si přál, aby uspořádala velké turné.

Minulý týden však poblíž bydliště nabourala do zaparkovaného vozidla a betonových zábran a následně se odmítla podrobit dechové zkoušce. Krátce nato ze svého domu viditelně otřesená odešla na procházku. Její chůze byla krkolomná, musela se přidržovat plotů a nakonec skončila i na zemi. Video, které natočil web AKTU.cz, obletělo internet a Dáda se rázem stala terčem nejrůznějších posměšků. Hovoří se o tom, že má problémy s alkoholem, což zmínil i její manžel Felix Slováček.

Podívejte se, co Felix na své narozeninové oslavě řekl o nehodě Dády:

Dagmar Patrasová: Je to účelová lež

To, co se okolo Patrasové nyní děje, neuniklo pozornosti několika organizátorů dětských akcí, kteří o vystoupení Patrasové měli zájem. Někteří se obávají nespolehlivosti, jiní zase míní, že Dáda momentálně není vzorem pro dětské publikum.

„V minulosti jsem s ní spolupracoval několikrát a vždy byla perfektní. Přijela a svojí diskoshow pobláznila v dobrém slova smyslu všechny děti. Zrovna teď jsme řešili jednu akci na konci prázdnin a probírali jsme, jaké interprety pro děti na ni pozveme. Patrasová byla zavrhnuta hned. Pokud by se jí nestalo to, o čem se teď píše, stoprocentně bychom ji oslovili jako první. Je teď okolo ní spousta otazníků. Když budu mluvit za sebe, měl bych strach z toho, aby nám to dva dny před akcí nezrušila, a také z reakcí některých rodičů,“ řekl Prima Ženám například organizátor kulturních akcí v Plzni František Snopek.

A přesně tohoto se Dáda obávala. Krátce před nehodou se Prima Ženám svěřila, že s alkoholem žádné problémy nemá a pobuřuje ji, že to o ní manžel Felix Slováček veřejně tvrdí. „Na jednu stranu chce po mně turné pro děti a na druhé straně takovými lživými nesmysly všechno ničí. Není to pravda. Okolí může potvrdit, že je to lež. Účelová lež. Naposledy na veřejné akci na Žofíně mohli všichni vidět, že piju jen vodu a kolu. Doma je jako med a pak do médií lže. Dotklo se mě to. Nevím, proč to vůbec říká,“ sdělila nám Dáda.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.