Celebrity

20. května 2022 20:00

David Laštovka

Slováček o pití Dády: Už v tom zase lítá! Lživé nesmysly, hájí se jeho žena

7 pádů Honzy Dědka (9) - Dagmar Patrasová

Poté, co Felix Slováček ukončil svůj milostný vztah s o čtyřicet mladší Lucií Gelemovou a vrátil se ke své manželce Dagmar Patrasové, se zdálo, že jsou všechny jejich problémy vyřešeny a začnou opět fungovat jako rodina. Idylka ovšem vydržela jen chvíli. Co se děje tentokrát?

Hudebník Felix Slováček, který v pondělí oslaví 79. narozeniny, tvrdí, že Dáda opět pije. „Už v tom zase lítá. Kdy tohle období přejde, nevím. Doufám, že brzo,“ posteskl si Blesku Slováček. Kvůli tomu prý s sebou manželku nevzal ani na Mezinárodní pěvecký festival Sanremo Junior, kde obdržel cenu za celoživotní dílo. „To nešlo, aby jela se mnou. Byla by to ostuda. Vždyť ona ani neví, kam jsem jel,“ mávl rukou. Ke své ženě ještě dodal, že by byl rád, kdyby se vrátila k vystoupením pro děti, kde na ní vyrostlo několik generací.

Mezi Dádou a Felixem to opět vře. Půjdou znovu od sebe?

Když jsme s jeho tvrzením konfrontovali Dádu, byla z toho v šoku. „Není to pravda. Okolí může potvrdit, že je to lež. Účelová lež. Naposledy na veřejné akci na Žofíně mohli všichni vidět, že piju vodu a colu. Doma je jako med a pak do médií lže. Dotklo se mě to. Asi je to nějaký jeho záměr. Čas ukáže pravé důvody, co tím sleduje. Na jednu stranu chce po mně turné pro děti a na druhou stranu takovými lživými nesmysly všechno ničí. To ukazuje na duševní chorobu. Do Sanrema mě vůbec nezval, prostě odjel sám,“ uvedla pro Prima ženy Dagmar Patrasová.

Za pár týdnů mají společně odcestovat na dlouhodobě plánovaný tenisový turnaj V.I.P. osobností do Tuniska. Potom, co o ní Felix veřejně prohlásil, nemá prý chuť s ním vůbec někam letět. Jak to nakonec dopadne?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.