Velká věštba na březen podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

AURA - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co vás čeká ve třetím měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na březen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, která jarní bylinka se pro vaše znamení ideálně hodí.

Berani

Na březen vám z tarotových karet vychází Viselec. Ten vám radí, abyste mysleli hlavně na sebe a řešili své nitro než to, co se děje kolem vás, protože to stejně nemůžete ovlivnit. Netlačte na pilu, nechte věci volně plynout, zamyslete se nad tím, jak to, co právě děláte, chcete dělat dál. A snažte se těšit a vážit si toho, co máte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na březen vychází Šestka disků. Lepší karta vašemu znamení asi nemohla padnout. Předpovídá, že by vám v březnu nemělo nic chybět a váš život by měl plynout tak, jak předpokládáte a jak si přejete. Šestka disků jen někdy ukazuje trochu stereotyp. Budete pro druhé trochu samaritány a někdy to může jít trochu na váš úkor. Nicméně může to být období, na které v budoucnu budete celkem rádi vzpomínat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Býky.

Blíženci

Na březen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků. Ta předpovídá, že budete řešit věci, které jsou spojené s vašimi jistotami. Dvojka disků věští změny, cestu vpřed, ale velmi pomalou, opatrnou a rozvážnou.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Blížence

Raci

Z tarotových karet vám na březen vychází Sedmička holí, která předpovídá, že budete potřebovat posbírat veškerou odvahu, kterou máte. Sedmička holí nese štěstí všem lidem, kteří se nebojí a postaví se sami za sebe. Tato karta ukazuje všechny možné nesnáze, které mají prověřit sílu vašeho odhodlání něco zrealizovat. Budete bojovat nejen se svým okolím, ale možná chvílemi i sami se sebou, abyste uskutečnili svůj cíl.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Raky.

Lvi

Na březen vám z tarotových karet vychází Kolo osudu, které přináší nové šance a příležitosti. Můžete být svědky toho, jak kdosi sklízí, co zasel, a i vy můžete sklidit, co jste v minulosti zaseli. Kolo osudu je velmi mystická karta a někdy říká, že se můžete dostat do situace, kdy musíte udělat velmi zásadní rozhodnutí, které ovlivní váš život v budoucnu. Takže tento měsíc bude pro vás v něčem zásadní.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na březen vychází Páže holí. To ukazuje potřebu vzdělávat se, pomáhat druhým lidem. Nebude vám lhostejný osud lidí i zvířat kolem vás. Budete ti, kteří přispěchají na pomoc, když vidí, že je někdo v nouzi a trpí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Panny.

Váhy

Na březen vám z tarotových karet vychází Královna pohárů, což je velmi šťastná karta, která ukazuje spokojené období. Budete lásku dávat i přijímat, a hlavně se věnovat rodinným záležitostem. Královna pohárů má také dobrou intuici a velmi vnímá, co se v druhých lidech děje. A když ji někdo zradí nebo zklame, pálí za sebou mosty a ve vztahu dál nemůže pokračovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na březen vychází Kolo osudu. Dává nové šance a příležitosti, přináší neočekávané změny. Kolo osudu je jedna z nejlepších karet, která říká, že ať se bude tento měsíc dít cokoli, vždy si později můžete říct, že to bylo k něčemu dobré.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Šíry.

Střelci

Na březen vám z tarotových karet vychází Věž. To je karta, které se lidé někdy bojí, protože s sebou nese čistku. Je to taková bouře, která má pročistit vzduch. Staré a nefunkční musí pryč, to, co nemohlo fungovat, se musí nutně projevit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na březen vychází Spravedlnost, což je velmi příjemná karta, která umí vracet věci do rovnováhy. Můžete se s někým usmířit, získat potřebnou rovnováhu a nadhled. Tato karta vám také napoví, pokud hledáte vhodného partnera.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Kozorohy.

Vodnáři

Na březen vám z tarotových karet vychází Královna pohárů, která předpovídá, že vám bude hodně záležet na lásce, kterou budete dávat a také přijímat a zrcadlit. Hodně důležitá bude vaše rodina, která bude v tomto měsíci na prvním místě.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na březen vychází Rytíř pohárů. Ten ukazuje, že pro vás bude tento měsíc velmi flirtovací a budete v milé společnosti. Přináší ale i varování. Pokud nehledáte jen krátkodobé románky, berte nohy na ramena. Lidé, kteří vám budou projevovat svou přízeň a budou vás vynášet až do oblak, nebývají v citech moc stálí. Tak buďte opatrní.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Ryby.