Velká věštba na březen pro Vodnáře: Stůjte nohama na zemi a nevěřte sladkým řečem

VODNÁŘ - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Vodnáře ve třetím měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se nejvíc hodí k vašemu znamení? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází Královna pohárů, která předpovídá, že vám bude hodně záležet na lásce, kterou budete dávat a také přijímat a zrcadlit. Hodně důležitá bude vaše rodina, která bude v tomto měsíci na prvním místě.

Co říkají mariášové karty?

V březnu budete čelit věcem, které bude potřeba přenastavit. Některé pracovní věci budete muset dotáhnout do konce. A v neposlední řadě budete řešit i nějaké úřední záležitosti. Můžete mít pocit, že už nemůžete dál a nevíte, kde vám hlava stojí. Nakonec ale překvapíte sami sebe, že to všechno zvládnete.

Během třetí dekády by už všechno mělo běžet ze setrvačnosti a vám se hodně uleví, že jdete do zdárného finále.

Během celého měsíce si dávejte pozor na pracovišti, kdy vám někdo může závidět, žárlit na vás nebo vás pomlouvat. Bylo by dobré, kdybyste si to moc nebrali. Tento měsíc je pro vás mimořádně důležité udržet se nohama na zemi a nenalétnout sladkým řečem.

Bylinkový horoskop pro Vodnáře: Vaše bylinka je dobromysl

Zrozenci pod ochranou dobromysli obecné si nejvíc cení volnosti a nezávislosti. Jsou individualisté. Bývají velmi zvědaví a disponují celou škálou zájmů, neustále zvyšují svou znalost věcí.  Okruh jejich přátel nemusí být velký, leč jejich přátelé jsou ryzí. Nemají potřebu s nimi být v každodenním kontaktu a některé možná nevidí i několik měsíců, když se ale potkají, je to jako by se viděli naposledy včera. Dobromysl někdy působí věčně zasněným dojmem. Není větší omyl. Dobromysl vždy přesně ví, co říkáte a je v dokonalém obraze. Je velmi citlivá, zajímá se o druhé, ale protože si od nich často přebírá těžký náklad starostí, až se sama pod tou tíhou prohýbá, raději se už drží stranou. Lidé ve znamení dobromysli trpívají na bolesti hlavy a nespavost.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.