Velký astrologický KVÍZ: Poznáte znamení zvěrokruhu? Ověřte si své znalosti

Zkuste odhalit správná znamení zvěrokruhu podle základních charakteristik. Vyzkoušejte si své znalosti nejen o slunečních znameních, ale i o sobě samých nebo svých blízkých ve velkém astrologickém kvízu. Dobře se bavte.

Znamení zvěrokruhu je dvanáct: Beran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír, Střelec, Kozoroh, Vodnář, Ryby. Každé z nich představuje určité typické pozitivní a negativní charakteristiky způsobů lidského chování a vývoje. Vyzkoušejte si jejich znalost v následujícím velkém kvízu, který obsahuje šest dost těžkých hádanek.

Poznáte mne?

1 6 1. Provází mne touha hledat. 2. Zdobí mne pozitivní myšlení. 3. Jsem dost netolerantní. 4. Vůči svým nepřátelům jsem nemilosrdný. 5. Mám schopnost předvídat budoucí vývoj.

2 6 Jsem bytostný tvůrce. Nesnáším žádný sociální tlak, žádnou brzdu, žádný zásah vnější vůle. Jsem veden intuicí i vrozenou obezřetností.

3 6 1. Nesnáším psychickou nepohodu. 2. Nemám rád i fyzickou nepohodu. 3. Působím klidným dojmem. 4. Zajímá mne historie. 5. Moje děti a rodina jsou mi vším.

4 6 Ve kterém znamení se narodil tento muž? Umění milovat je pro něj přirozené a přichází nezvykle brzy. Snad proto se zaplete s mnoha ženami, kterých se pak nemůže zbavit.

5 6 1. Nenávidím lháře. 2. Jsem upřímný, možná až moc. 3. Jsem loajální. 4. Jsem možná trochu divný. 5. Obvykle velmi rychle odpovídám.

6 6 Překypuji bujností a energií. Jsem odvážný a spontánní. Moje potřeba nezávislosti mne často vede k nedisciplinovanému chování.

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

Pokud jste dokázali na všechny hádanky odpovědět správně, máte velmi dobré astrologické znalosti a zkušenosti. Můžete být také výbornými pozorovateli a znalci lidských povah. Astrologie má totiž velmi blízko k psychologii v praxi. Ale i polovina správných odpovědí je skvělý výsledek. Otázky byly hodně těžké.

Další astro znalosti si můžete vyzkoušet zde:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.