Velký horoskop na březen: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

AURA - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co vám předpovídají hvězdy na třetí měsíc tohoto roku? Co vás v březnu čeká v oblasti vztahů, peněz, zdraví nebo práce?

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Čekají vás změny, nové začátky se objeví hned zkraje března. Týkají se práce, a i vy toho budete mít hodně. Buď si začnete hledat práci, nebo dostanete nové úkoly, možná vás čeká nová práce, která vám dá zabrat. Ke konci měsíce mohou přijít i cesty nebo přesuny. V úplném závěru budete rekapitulovat, co vám tento měsíc vlastně přinesl.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Berana.

Býk

V prvních dnech vás čeká velké rozhodování, ale tím, že se rozhodnete, se váš život posune dál. Budete z toho mít radost, protože vám tato změna přináší větší klid a pohodu. Možná se objeví i láska. V půlce měsíce budete odpočívat a nebudete nic řešit. Až úplně na konci měsíce začnete řešit svoje peníze. Čeká vás boj o finance.

Přečtěte si podrobný horoskop březen pro Býka.

Blíženci

Některé tajemství se někdy objeví zčistajasna a člověk pak neví, co si s tím počít. Nemusíte se ničeho obávat, vše se vyřeší. V práci vás čekají přesuny nebo stěhování, možná i nabídka práce nebo aspoň náznaky toho, že by se práce mohla vyvíjet, jak jste si přáli. Rozhodněte se, pro to, co opravdu chcete, nenechte se ovlivnit.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Blížence.

Rak

Máte před sebou trochu zmatený měsíc, který vám může přinést i ztrátu dokladů, telefonu nebo peněženky. Pozor si však dejte hlavně na peněženku, hrozí vám ztráty peněz. A s tím souvisí i eliminace hazardních her nebo investic či půjčování peněz. Tomu všemu se tento měsíc vyhněte.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Raka.

Lev

Složitý měsíc se bude komplikovat i v celém jeho průběhu. Budou vás pronásledovat zmatené vztahy a osud vám připraví jedno překvapení za druhým. Největší překvapení budou v oblasti vašich vztahů, ale ani práce vás nebude nudit. Tam přijdou velké změny.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Lva.

Panna

V prvních dnech března vás čekají nové začátky týkající se především vztahů. Můžete někoho potkat nebo se setkáte znovu s někým z minulosti. Každopádně s tím přijdou velké změny. Následně se můžete zamilovat a bude to láska jak trám. V oblasti peněz vás čeká velká stabilita a klid. Koncem měsíce budete o všem přemýšlet, hlavně o své proměně k větší laskavosti.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Pannu.

Váhy

V oblasti peněz se vás bude snažit někdo zmanipulovat a můžete přijít o větší finanční obnos. Dejte si pozor na ulhané lidi nebo na někoho, kdo se vám bude snažit něco vnutit. V práci se seznámíte s někým, kdo pro vás může být obrovskou inspirací a taky někým, kdo vás bude dobíjet.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Váhy.

Štír

V počátcích března budete mít pocit, že musíte šetřit, a nebudete moc utrácet, ale peněz budete mít dostatek, nemusíte se bát. Osud vás posune zase někam dál. Tam, kde pocítíte beznaděj, se vše vyřeší a vy budete moci uzavřít minulost. Pak přichází něco nového. V druhé půlce měsíce vás čeká velká láska a vyřešení záležitostí týkajících se peněz.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Štíra.

Střelec

Čekají vás samé krásné zprávy ze všech oblastí vašeho života. Partner vás miluje a dá vám to konečně najevo. Jeho strach z toho, že ho budete ovládat, se nakonec zboří a on se projeví. Nebude sám, kdo se tento měsíce projeví, protože se ozve i kolega z práce. Budete z toho hodně zmateni.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Střelce.

Kozoroh

Už na začátku března se budete radovat, protože vám přijde zpráva, která přináší jistoty a klid, a to vám udělá velkou radost. Navíc se objeví někdo, o koho máte delší dobu zájem, a ten dotyčný člověk projeví zájem i o vás, a dokonce to vypadá na vzájemné zamilování. Pozor na přílišnou kritiku na konci měsíce a nerozhodnost, která by vám mohla přinést trápení.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Kozoroha.

Vodnář

Pokud už delší dobu chodíte do práce nešťastní, je lepší s tím něco udělat. Nechce se vám práci měnit, je dobře, že hned nezačnete vše řešit radikálně. Dostanete možnost se sejít s nadřízeným, a pokud se nebude bát mluvit o tom, že vám někdo změnil pracovní podmínky, tak se vám podaří vše změnit k lepšímu.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Vodnáře.

Ryby

Možná změníte práci nebo v ní budete něco řešit a můžete se i s něčím rozloučit. Ničeho nelitujte, vše se děje ve váš prospěch i přesto, že se vám to vůbec nebude líbit. Partner vám dá najevo, že se o něj můžete opřít, a bude tentokrát přebírat všechna možná rozhodnutí, která máte udělat, aby vám pomohl.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Ryby.