Velká věštba na březen pro Blížence: Připravte se na změny a pozor na klepy

BLÍŽENEC - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Blížence ve třetím měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se nejvíc hodí k jejich znamení? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků. Ta předpovídá, že budete řešit věci, které jsou spojené s vašimi jistotami. Dvojka disků věští změny, cestu vpřed, ale velmi pomalou, opatrnou a rozvážnou.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátek měsíce bude poměrně dynamický. Budete dotahovat nějaké úřední resty. Také vás čekají rodinné nebo společenské akce a potkáte se s lidmi, které máte rádi. Možná posedíte s přáteli.

Ve druhé dekádě počítejte s výdaji, které budou na plánované věci v budoucnu. Příjmy vám budou plynout, takže na tyto výdaje budete mít peníze. Hlídejte si, co kde a komu řeknete, protože informace, které sdělíte, mohou zneužít lidé, kteří si libují v roznášení klepů. Mohlo by se to otočit proti vám.

Ve třetí dekádě budete něco muset objasňovat, tak raději všechny možné budoucí klepy utněte hned v začátku.

Bylinkový horoskop pro Blížence: Vaše bylinka je konvalinka

Rosa sesbíraná z konvalinek dříve, než je ozářilo slunce, byla považována za kouzelnou. Pokud si jí někdo potřel obličej a nechal ho oschnout, jeho obličej získal přitažlivost a krásu konvalinek.

Konvalinky spojuje jejich zvláštní smysl pro humor. Jsou to lidé dvou tváří. Jedna je usmívající se a milá a ta druhá je učiněná Gorgona - výbušná a krutá. Střídají nálady, jako jaro počasí. Tady neplatí žádná pravidla a není snadné předvídat, co přinese následující chvilka. Konvalinka je často velmi zvědavá a zajímá ji celý svět. S největší radostí cestuje a poznává vše nové. Většina zrozenců v Konvalinkách má dvojí metr. Jeden pro sebe a ten druhý pro okolí. Zásady, které hlásají, platí pro druhé, ale nikoliv pro ně samé. Trpívají na angíny a mívají problémy s revmatismem.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.