Býk – Měsíční horoskop (březen 2023)

Býk březen

V prvních dnech vás čeká velké rozhodování, ale tím, že se rozhodnete, se váš život posune dál. Budete z toho mít radost, protože vám tato změna přináší větší klid a pohodu. Možná se objeví i láska. V půlce měsíce budete odpočívat a nebudete nic řešit. Až úplně na konci měsíce začnete řešit svoje peníze. Čeká vás boj o finance.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu po správné cestě.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Pozor na hádky s partnerem hned na začátku měsíce. Budete i hodně přemýšlet, proč se hádáte a co způsobilo dohady mezi vámi. Dost vám to pomůže k tomu, že se uklidníte a budete zase v pohodě. Pokud toužíte po miminku, je na konci měsíce ideální možnost. Na konci měsíce k vám partner bude mít také majetnické sklony.

Práce

Kolem vaší práce vás tento měsíc čekají jen samé hezké zprávy a posuny. Naděje přijde hned na začátku měsíce. Buď dostanete skvělou nabídku práce, nebo si uvědomíte, co byste v práci chtěli dělat. Osud vám přinese nějaký posun, možná povýšení nebo pochvalu, a nebudete pro to muset nic udělat, prostě vám to spadne do klína. Koncem měsíce vás čeká hodně schůzek a okolí vám to bude závidět.

Peníze

Peníze řešit nebudete, ale v půlce měsíce vás to donutí, abyste se jimi zabývali kvůli cestě, kterou chcete podniknout.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Imunita. Modrá.

Přečtěte si také