Práce a peníze v roce 2023. Býk najde svou vysněnou práci, Rak a Ryby zbohatnou

Práce a peníze v roce 2023. I v tomto roce budeme hledat své vysněné zaměstnání, budeme začínat nové projekty, pustíme se i do nového podnikání. Také naše finance mohou projít mnoha změnami – jak pozitivními, tak negativními. Která znamení zvěrokruhu budou ve své práci nejúspěšnější a která nejbohatší?

Beran

Práce vás bude bavit, i když jí budete mít hodně a občas se budete muset trochu porovnat se svými kolegy a nadřízenými. Čekají vás i nové začátky a nové možnosti, ale budete si muset vše dobře promyslet. Práce vás sice baví, ale komplikované pracovní vztahy znepříjemňují život. Nakonec se vždy vše srovná. Jen na konci roku můžete zažít beznaděj, protože budete muset něco uzavřít. Finance vám v tomto roce těžkou hlavu dělat nebudou, občas se sice budete muset na chvilku uskromnit, ale bude to jen na krátký čas. Vaše finance se zase ustálí.

Býk

Možná jste na konci roku dostali výpověď nebo sami chcete ze svého zaměstnání odejít. To ale znamená, že musíte najít novou práci. Problém je, že prostě nevíte, jaká práce je pro vás ta pravá. Budete zkoušet různé projekty a nakonec tu správnou práci najdete a vše se ustálí. Finance budete mít po celý rok stabilní, což je pro vás hodně dobrá zpráva.

Blíženci

V práci budete zažívat jednu změnu za druhou, ale vám vyhovuje proměnlivý styl života, takže ani nepostřehnete, že jste se už po třetí přesunuli, stěhovali nebo jste na jiné pozici. Budete si užívat vzruchu a vše vám bude vycházet přesně podle plánu, který jste si v duchu načrtli už na začátku roku. Ve financích to bude složitější, je možné, že investujete do něčeho finančně náročnějšího nebo si koupíte něco drahého, což rozkolísá váš rozpočet. Nebojte se, ustojíte to.

Rak

V roce 2023 budete svoji práci vnímat z úplně jiného úhlu pohledu, protože přijmete změny, které byste si nikdy v minulosti vůbec nepřipustili nebo byste o nich ani nepřemýšleli. Změníte svůj přístup a tím se změní spousta věcí i vašich vztahů. Přestože to bude náročné, tak vše ustojíte a zvládnete. Peníze vám budou padat přímo do klína, možná vás čeká i nějaká výhra nebo odměna.

Lev

V práci přijdou změny spojené s kolegy a také se změní vaše pracovní prostředí. Budete to pociťovat jako negativní změnu, se kterou se nebudete chtít vnitřně smířit a začnete bojovat. Možná by ale bylo lepší se přizpůsobit a pracovat s tím, co vám v práci nabízejí. Pozor si dejte na pomluvy a drby, do ničeho se nemíchejte a nikomu nic neříkejte, protože hrozí hádky, nepříjemnosti a konfrontace. Peněz nebudete mít tolik jako v loňském roce, možná se budete obviňovat, že jste více nešetřili, ale vše nakonec zvládnete. Zbytečně se tedy netrapte.

Panna

Čekají vás nové příležitosti, které vám otevírají nové obzory. Budete se muset učit novým věcem a novým dovednostem, které nakonec oceníte, ale musíte si nejdříve zvyknout na nový pracovní rytmus. Až si přivyknete, tak už vše půjde skvěle, jen pozor na hádky a konflikty s kolegy a kolegyněmi, zbytečně by vám znepříjemnily váš pracovní život. Peníze budou přesně takové, jaké si naplánujete. Vaše tabulka výdajů a příjmů se bude skvěle shodovat s realitou.

Váhy

V novém roce vás v práci čekají velké změny. Můžete z ní odejít nebo ve stávajícím zaměstnání dostanete nabídku na povýšení. Nemusíte se ničeho obávat. Zaprvé to nebude hned, ale postupně se ke všemu dopracujete, a zadruhé budete mít čas na rozmyšlenou. S financemi na tom budete úplně stejně. Zvýší vám plat, ale nebude to hned, ale postupně. Koncem roku už budete v klidu v nové práci i s pěknými penězi.

Štír

Práce budete mít dostatek už od začátku roku 2023 a budete se v ní cítit opravdu spokojeně a stabilně. Pomáhat vám s ní budou vaši kolegové i nadřízení. Začátkem roku to může být žena a koncem roku spíše muž. Všechny změny vám přinášejí velkou radost a přízeň štěstěny. Finance k vám budou proudit hlavně na počátku roku, budete naprosto v pohodě, osud vám přeje. Koncem roku to bude trochu boj a překážky, ale zvládnete je.

Střelec

Dlouhodobě se v zaměstnání necítíte dobře a práce vás navíc nebaví. Víte, že to není práce, kterou byste chtěli dělat do konce svého života, ale neumíte se rozhodnout a odejít. Můžete být kvůli tomu zlostní a nespokojení. V druhé polovině roku si něco zásadního uvědomíte a rozhodnete se. S penězi to budete mít jednou dole, jednou nahoře. Nechejte si tedy nějaké finance stranou na horší časy.

Kozoroh

Práce vás bude bavit. Začínáte nové projekty a ty jsou pro vás zavazující. Jste plni nadšení. Jenže v takovém tempu nemůžete vydržet po celý rok, a tak se uprostřed roku rozloučíte s něčím, co pro vás už nemá význam. Uvědomíte si, že realita je jiná, než jste si namlouvali. Koncem roku budete znovu velmi výkonní. Peníze pro vás nebudou středobodem světa, protože vám nebudou chybět, a tak je budete řešit, jen když s nimi bude něco v nepořádku, ale to v roce 2023 nebude tak často.

Vodnář

Už delší dobu hledáte své poslání a svou vysněnou práci. A tak i v roce 2023 můžete být deprimování tím, že ji nemůžete pro sebe najít. V druhé polovině roku se ve vašem životě objeví někdo, kdo vám pomůže, a vy si uvědomíte, co ve svém pracovním životě opravdu chcete a za tím si půjdete. A bude se vám dařit. U peněz si dejte pozor na ztráty a špatné investice, které by vám mohly hodně zkomplikovat život. Koncem roku však budete mít už vše vyřešené.

Ryby

V práci budete jako doma. Čeká vás rok plný úkolů. Budete se snažit být výkonní, což vám i půjde, ale občas si musíte i odpočinout. Práce vás baví, i když je dost náročná, během roku si v ní dokonce můžete občas připadat osamocení nebo ztracení. Můžete mít pocit, že vám nikdo nepomůže. Peníze k vám ale budou proudit bez problémů. Finanční hojnost budete prožívat skoro celý rok 2023.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz

Sdílejte článek
Štítky peníze práce projekt znamení zvěrokruhu finance pracovní poměr horoskopy Rak rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.