Rok 2023 měsíc po měsíci: Který z nich bude pro nás nejlepší podle slavné numeroložky?

Žijeme v době velké nejistoty a nerovnováhy. Všechno se mění a změny budou nabírat na intenzitě i v novém roce, který přináší mnoho příležitostí k transformaci, probuzení, sebepoznání i nalezení víry a naděje. Jaký bude rok 2023 měsíc po měsíci vám prozradí známá numeroložka Lenka Suchardová.

Leden

Leden je ovlivněn událostmi posledních dvou let. Je možné, že jsme kvůli nim dozráli k určitému rozhodnutí a dnes už nás od něj nic neodradí. Stali jsme se rozhodní, průbojní a statečně kráčíme do částečného, možná úplného neznáma. Není třeba se ničeho obávat, protože naše vůle zesílila do maximálních rozměrů. Naše odhodlání by dokázalo narušit pouze časové vypětí, direktivní systém či člověk anebo opakující se podvědomé myšlenky a pochyby. Své pocity a plány je nutné sdělovat jen tomu, komu bezvýhradně důvěřujeme.

Únor

V únoru budeme marně zalézat do kouta, stejně si nás jakákoli stresující situace najde a nakonec za ni budeme ještě vděční, protože si tím rychle vyřešíme své problémy. Proto nic neodkládejme na zítřek. Začátek měsíce může vypadat dost chaoticky, ale k jeho konci už bude mít vše hlavu a patu. Vynecháním dopravních prostředků a pouhou chůzí se zbavíme nadbytečné ohnivé energie, se kterou bychom nebyli ani rodině, ani našim přátelům moc milí.

Březen

V březnu pocítíme příval velké energie, takže v optimistickém rozpoložení zvládneme spoustu nudných, i když podstatných činností a neuniknou nám ani rychle probíhající změny v okolí, včetně těch našich. Posedne nás touha naučit se něco nového, ať už například cizí jazyk, novou práci, tanec či sport. Chytíme se jakékoli výzvy, s nadšením překonáme sami sebe, své fyzické i duševní hranice a zatoužíme experimentovat ve všech oblastech, včetně té sexuální.

Duben

Duben nepřeje lenochům. Naopak je důležité už od prvního dne zapojit všechny své smysly a detailně sledovat, co by se nám mohlo hodit a jak toho dále využít. Každý den přináší spoustu darů, ale jen těm, kteří se odváží si je nejen vzít, ale vědí, jak s nimi zacházet. Po celý měsíc máme svou budoucnost a štěstí v rukou jen my sami. Každá maličkost je důležitá.

Květen

V květnu buď dosáhneme určitého maximálního bodu v sobě a učiníme radikální rozhodnutí, anebo se náhodně objeví nové možnosti, které nám pomohou osvobodit se ze současného trápení. Nastanou i situace, ve kterých neuvážená slova či prudké reakce zamíchají s doposud klidným chodem dlouhodobě zajetých jistot. V krásných májových dnech očekávejte, že málo co i kdo zůstane stejné či na svém místě.

Červen

V červnu se zřejmě také pořádně zapotíme. Bezstarostnost a lehkost bychom jen marně hledali, spíše bude potřeba s jasnou a cílenou myšlenkou, ale přitom jemně a s citem, vybojovat to, oč nám jde. Hlavou se nám budou honit otázky, které si jindy nepokládáme, protože nás k tomu dovedou okolnosti. A nepůjde o žádné malichernosti, nýbrž o vážné věci, které nás postaví na křižovatku a my s velkou zodpovědností se budeme muset rozhodnout, jakým směrem se vydat.

Červenec

V červenci se ocitneme na jevišti velkého divadla. Můžeme se předvést v tom nejzářivějším světle, všem ukázat, jaké kvality v nás dřímou. Není čas na stud a obavy. Za prezentaci na správném místě a ve správný čas budeme náležitě odměněni. V těchto dnech se hlásí o slovo naše duše, už nechceme posedávat v koutě. S energickou a dynamickou energií tohoto měsíce můžeme přeskočit všechny naše bloky, omezení, nemoci a dosavadní destruktivní myšlenky. Bylo by na škodu nevyužít takových šancí.

Srpen

V srpnu se vše nafukuje jako bublina, ať je to nadšení, zamilovanost, či problémy a nespokojenost. Realita bude nějaká, ale naše hlava si to přeloží po svém. Abychom se tím nevyčerpali, situaci okem zaznamenáme, někam si o ní můžeme udělat písemnou poznámku, ale zamyšlení nad ní a její rozluštění odložíme na jindy. Ušetříme si tím spoustu času i svých vlastních sil. Není také správný čas investovat cokoli svého do něčeho, co v tyto dny nevidíme v celkové podobě a se všemi detaily.

Září

V září je ideální čas vložit svou energii do činností, na kterých už delší dobu pracujeme a máme je do detailů promyšlené. Možná se uprostřed měsíce přihodí něco, s čím jsme vůbec nepočítali, čímž můžeme nastartovat jiný životní příběh a osud. Přizpůsobme se těmto změnám, při řešení však ponechejme stranou rozumová hodnocení a kritiku. Více zapojme intuici, která nám napoví, kudy se vydat a jak postupovat, případně nás osvítí geniální myšlenka.

Říjen

V říjnu budou myšlenky skákat z jednoho bodu na druhý, bude náročné je udržet v soustředění na jednu jedinou činnost. Proto je dobré si rozvrhnout plán jednotlivých dní. Komunikujme, poslouchejme i vtipy, udržíme se tak v přítomnosti dění, myšlení, pocitů i v pohybu.

Listopad

V listopadu bude převládat nad všemi povinnostmi citový život takový, jaký ho právě vedeme anebo jak bychom si ho chtěli podle našich představ uspořádat. Může se stát, že naše vize budou dost protichůdné, udělejme si tedy jasno, co vlastně chceme. Máme-li k posouzení vícero vztahů, pak nezbývá, než vše hodně zjednodušit a zredukovat, abychom se naprosto nevydali z fyzické i psychické energie. Se soucitem a spoluúčastí k cizím problémům nebo nespravedlnosti možná někomu velmi pomůžeme.

Prosinec

V prosinci nás čekají složitější dny převážně v citovém a emočním prožívání. Je nutné zharmonizovat rozum a cit, rozlišovat vnitřní svět prožitků a vnější realitu a hlavně nezaměňovat lásku za přátelství. Kvůli nerozvážnosti, unáhlenosti nebo vzrušujícímu a dobrodružnému zážitku se můžeme ocitnout v nesnázích. Odstartujeme sice nějakou novou životní fázi, ale nebude snadná, i když plná zkušeností, o kterých by se poté daly sepisovat knihy na pokračování. Téma měsíce tedy zní „trpělivost“, nedělejme nic, kde cítíme pochybnosti a nepříjemno.

Zdroj: Autorský text numeroložky Lenky Suchardové

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.