Exkluzivní předpověď známé numeroložky na celý leden. Který týden bude nejlepší?

AURA Měsíce: Leden 2023

Podle známé numeroložky Lenky Suchardové je leden roku 2023 ovlivněn událostmi posledních dvou let. Je možné, že kvůli nim jsme dospěli k zásadním rozhodnutím, od kterých nás už nic neodradí.

„Stali jsme se ráznějšími, průbojnějšími a statečně překročíme práh do částečného, možná úplného neznáma. Není třeba se ničeho obávat, protože naše vůle se rozrostla do maximálních rozměrů. Naše odhodlání by dokázalo narušit pouze časové vypětí, direktivní systém či člověk anebo opakující se podvědomé myšlenky a pochyby,“ sdělila exkluzivně pro web Prima Ženy numeroložka Lenka Suchardová.

Sledujte, co se vám na Nový rok bude honit hlavou

Na Nový rok sledujte, co se vám honí hlavou. Dopoledne zjistíte, co všechno jste v loňském roce nestihli dořešit a dokončit, pak najdete způsob, jak se toho co nejrychleji zbavit. V poledne přichází zlom. Pokud se nepřecpete uzeným nebo čočkou, pak můžete být překvapení, kolik síly, nadšení a chuti máte pro to, abyste začali skutečně žít. Co můžete změnit, abyste byli spokojení? V tomto jednom jediném dni se nám přehrává velice zrychleně a náznakově celý rok, tudíž platí: „Jak na Nový rok, tak po celý rok“.

V sobotu 7. ledna nastává krátce po půlnoci úplněk. Snažte se v pátek jít dříve spát a ráno klidně spěte déle, snažte si užít volný den. Zapomeňte na práci a některé povinnosti, vypněte mobil, notebook, nebudete tak v napětí, zda někdo zavolá či napíše. I když vás hlava bude neustále nutit něco dělat, uvolněte se a věnujte se obyčejné zábavě. Zvolte místo a činnost, kde se uklidníte a zbavíte starostí. Díky knihám, filmům či fantazii vaší nebo vašich dětí prožívejte dobrodružné či tajuplné situace anebo se pusťte do bádání nějakého duchovního směru.

Ve druhé polovině měsíce nezůstávejte jen u rutinních činností, postarejte se o mnohotvárnost zájmů, lidí, aktivit, míst. Čím více rozšíříte své obzory, o to větší budete mít radost ze života i sami ze sebe. Nebojte se využít příležitostí a razantněji prosazujte své myšlenky, plány a zájmy. Své pocity a touhy si však ponechejte pro sebe, sdělujte je jen tomu, komu opravdu bezvýhradně důvěřujete.

1.–8. ledna

První dny nového roku nespěchejte a naplánujte si spíše pomalejší rozjezd. Myšlenkově budete stále u vánočních svátků a rychlé orientování se v čase, prostoru a povinnostech by vám způsobovalo šoky. I když se budete snažit, abyste vy, rodina i váš domov opět najeli na původní rytmus a do zajetých kolejí, tak to bohužel moc dobře nepůjde. Vše, co se má změnit, už zkrátka na stejné místo nezařadíte.

9.–15. ledna

Ve druhém týdnu zůstaňte nohama na zemi, ušetří vám to spoustu zklamání a energie. Nepřipojujte se příliš rychle ke grandiózním projektům, k roli mluvčího za jednotlivce či skupinu, zvláště neznáte-li všechny detaily. Sledujte přesně svá slova, postupujte metodicky, v práci diskutujte pouze na profesionální bázi. Za pár týdnů zjistíte, jak se vám opatrnost vyplatila. Příliš dlouho nepřemýšlejte, nekomplikujte, raději se jděte hýbat.

16.–22. ledna

Ve třetím týdnu existuje skutečně dobrá šance, že se zlepší vaše profesní postavení i výše odměny. Tato příležitost vás velmi překvapí, protože jste od vedení opravdu podobný návrh nečekali. Pokud se rozhodnete odmítnout, ani touto volbou nic neztrácíte, protože dokážete najít dosti rychle novou a zajímavější práci. Štěstí je zkrátka na vaší straně. V osobním i partnerském životě uvítáte různé změny a nevyzkoušené novinky.

23.–29. ledna

Ve čtvrtém týdnu přichází nová živelná energie, stěží dokážete zůstat na jednom místě nebo u jednostranné činnosti. Rozpoznejte úrodné pole, kde by mohlo vzniknout něco nového a prospěšného. Tyto dny však nebudou jednoduché pro ty, kteří bojují se žárlivostí, sobeckostí a majetnictvím. Takoví lidé pak budou mít ze strachu o něčí ztrátu přehnané, nerealistické nebo hloupé požadavky na partnery a blízké.

30.–31. ledna

Poslední dny v měsíci budete mít méně problémů než obvykle, pokud jasně vyjádříte svůj názor. Nemáte potřebu bojovat, ale bude-li to nutné, střetům se nevyhnete. Skvělé nabuzení, jasné myšlenky, zdravý úsudek a odvahu vložíte do projektů profesních, osobních nebo domácích. Jste schopní dosáhnout cílů, které jste nastavili sami sobě, a ty taky budete preferovat před těmi úkoly, které vám zadá někdo jiný.

Zdroj: Autorský text numeroložky Lenky Suchardové

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek
Štítky energie Vánoce projekt Nový rok numerologie leden 2023