Velká věštba na březen pro Panny: Přijde pár patálií, ale vy je skvěle zvládnete

PANNA - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Panny ve třetím měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se nejvíc hodí k vašemu znamení? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází Páže holí. To ukazuje potřebu vzdělávat se, pomáhat druhým lidem. Nebude vám lhostejný osud lidí i zvířat kolem vás. Budete ti, kteří přispěchají na pomoc, když vidí, že je někdo v nouzi a trpí.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem března budete mít nad sebou ochranu shůry. Dokážete zvládnout nějakou patálii, která se táhla delší dobu. Přijde možná informace nebo námět, jak to všechno srovnat a zařídit tak, abyste z toho vyšli dobře a problém vás už dál netrápil.

Druhá dekáda bude díky tomu radostnější. Budete mít kolem sebe hodně lidí, atmosféru nových informací a také nových věcí. Možná se pustíte do nových projektů, které budou výborně nastartované.

Ve třetí dekádě budete muset vyřešit nějakou věc, která přijde zvenčí a přinese potíže, které jste vy nezpůsobili. Naštěstí budete mít dost pevná záda na to, abyste vše ustáli a zvládli.

Celý měsíc bude jiskřivý, plný zamilovaných pohledů a flirtů. A bude v něm něco, co vám bude přinášet velkou radost.

Bylinkový horoskop pro Panny: Vaše bylinka je čekanka

Podle jedné německé pověsti se v čekanku proměnila dívka, která sedm let čekala plačíc u cesty na svého milého, jestli se už nevrací. Modré kvítko u cest roste dodnes.

Zrozenci pod ochranou čekanky neztrácejí chladnou krev ani v nejtěžších situacích. Umí čerpat z bohatých životních zkušeností. Jsou rozvážní a moudří. Je na ně spoleh. Sice raději volí činy než slova, tedy často mlčí, ale dobrou radu i podporu v těžkých chvílích umějí poskytnout. Umí briskně analyzovat situace a vyhodnotit vhodná řešení. Jsou pracovití a vydělané peníze vydávají s maximální rozvahou. Často podporují značnými částkami ušlechtilé věci.  Mívají problém s trávením a chorobami zažíváním, také s kožními vyrážkami a alergiemi. Umí si však pomoci alternativními metodami.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.