Panna – Měsíční horoskop (březen 2023)

Panna březen

V prvních dnech března vás čekají nové začátky týkající se především vztahů. Můžete někoho potkat nebo se setkáte znovu s někým z minulosti. Každopádně s tím přijdou velké změny. Následně se můžete zamilovat a bude to láska jak trám. V oblasti peněz vás čeká velká stabilita a klid. Koncem měsíce budete o všem přemýšlet, hlavně o své proměně k větší laskavosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu za svým srdcem.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

Něco nového ve vztazích vás zastihne na začátku měsíce, přijde s tím i změna vašeho postoje. Můžete se dokonce s někým pohádat kvůli stagnaci a vaší odtažitosti. Může se vám vrátit někdo z minulosti, kdo tu minulost bude chtít i vrátit a bude za to náležitě bojovat. Hlavně komunikačně. Možná se spolu i sestěhujete.

Práce

V prvních dnech se budete rozhodovat v souvislosti s projektem, který vám nabídnou. Uzavřete staré projekty, ale někdo vás bude manipulovat, abyste udělali práci za něho. Vy se budete nějaký čas rozhodovat. Koncem měsíce vás čeká nabídka nové práce, ale nebudete to chtít vůbec řešit a nakonec se rozhodnete, že to nevezmete.

Peníze

Čeká vás rozhodování, jak budete do budoucna nakládat se svými penězi. Budete muset změnit svoje vnitřní nastavení, pak přijdou jistoty.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Tepny. Okrová.

Přečtěte si také