Velká věštba na březen pro Býky: Nic vám nebude chybět a možná přijde i uznání

BÝK - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Býky ve třetím měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se k jejich znamení hodí nejvíc? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází Šestka disků. Lepší karta vašemu znamení asi nemohla padnout. Předpovídá, že by vám v březnu nemělo nic chybět a váš život by měl plynout tak, jak předpokládáte a jak si přejete. Šestka disků jen někdy ukazuje trochu stereotyp. Budete pro druhé trochu samaritány a někdy to může jít trochu na váš úkor. Nicméně může to být období, na které v budoucnu budete celkem rádi vzpomínat.

Co říkají mariášové karty?

I mariášové karty ukazují, že byste neměli v březnu čekat nějaké velké výkyvy. Budete pečlivě dotahovat, co je potřeba. Možná vás někdo pochválí za to, co pro něj děláte. Možná někdo vyzdvihne, v čem jste dobří. Zejména ženy budou mít uznání od opačného pohlaví.

Ve druhé dekádě si hlídejte své zdraví. Můžete bojovat s nachlazením, opatrně i na zažívací potíže.

Třetí dekáda by měla být celkem hezká, buďte jen opatrní na cestách. Mohou se objevit nějaké potíže. Své jistoty byste si ale měli nakonec uhlídat.

Bylinkový horoskop pro Býky: Vaše bylinka je pampeliška

Chcete-li poslat milé osobě zprávu, sfoukněte směrem k ní pampeliškové chmýří a myslete při tom na obsah zprávy. Hýčkejte si proto pampelišky, protože vám budou nosit štěstí.

Pampelišky milují vše, co jim život nabízí. Samozřejmě čím je to lepší, zářivější, výhodnější, tím jsou spokojenější. Protože však vědí, že nic nepřichází jen tak samo bez předchozí vytrvalé práce, jsou schopny dřít až do úmoru, aby mohly jednou sklidit ovoce svého úsilí. Pampelišky se nespokojí s průměrem. Chtějí to nejlepší. Spí rády v damašku, používají luxusní kosmetiku, gurmánsky jedí a pijí vybraná vína. Ne vždy jejich oblíbené speciality vítá jejich organismus. Mívají problémy s udržením své váhy. Jsou náchylné k infekcím v oblastech krku a dýchacích cest. Často je trápí problémy se srážlivostí krve.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.