Velká věštba na březen pro Raky: Budete se muset poprat s pár nesnázemi

RAK - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Raky ve třetím měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se nejvíc hodí k jejich znamení? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází Sedmička holí, která předpovídá, že budete potřebovat posbírat veškerou odvahu, kterou máte. Sedmička holí nese štěstí všem lidem, kteří se nebojí a postaví se sami za sebe. Tato karta ukazuje všechny možné nesnáze, které mají prověřit sílu vašeho odhodlání něco zrealizovat. Budete bojovat nejen se svým okolím, ale možná chvílemi i sami se sebou, abyste uskutečnili svůj cíl.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátek měsíce přinese zajímavé debaty s vaším okolím. Bylo by dobré vyhýbat se lidem, se kterými tak úplně nerezonujete, protože by to zbytečně vysávalo vaši energii. Věnujte se spíše materiálním věcem, protože právě tady můžete mít začátkem druhé dekády klacky pod nohama. Také vás čekají starosti kolem nějaké pravidelné cesty, například zda máte na to, abyste se někam dopravili. S tím vším se budete muset trochu poprat.

Třetí dekáda už bude celkem pěkná. Dostanete se do příjemné společnosti, kde budete ve středu pozornosti, což pro vás Raky může být docela náročné, ale vypadá to, že si to užijete. Pozornost ze strany ostatních bude zasloužená, na druhou stranu všichni nemusí tak úplně unést váš úspěch.

Bylinkový horoskop pro Raky: Vaše bylinka je rebarbora

Rebarboře se dá věřit. Má silně rozvinutý ochranitelský pud. Ráda bere pod svá ochranná křídla všechny potřebné. Má silně vyvinutý smysl pro spravedlnost. Je důstojná. Nevýhodou je, že někdy je té její péče příliš. Potom se stává pro druhé trochu zátěží. Rebarbory si cení rodinného zázemí a rády tráví ve svém rodinném kruhu s nejbližšími co nejvíce času. Nejšťastnější jsou, když vidí, že všichni členové jejich rodiny jsou v pořádku. Často jsou zdi jejich domovů jenom jakýmsi ochranným valem před negacemi lidí z okolního světa. Rebarbory mají velmi citlivé zažívání. Mohou trpět na ledviny a záněty močových cest.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.