Lev – Měsíční horoskop (březen 2023)

Lev březen

Složitý měsíc se bude komplikovat i v celém jeho průběhu. Budou vás pronásledovat zmatené vztahy a osud vám připraví jedno překvapení za druhým. Největší překvapení budou v oblasti vašich vztahů, ale ani práce vás nebude nudit. Tam přijdou velké změny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Štěstí přichází nečekaně.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Ryby

Vztahy

Hned na začátku měsíce se vám může splnit sen. Osud vám přinese bez vaší snahy velkou lásku a změnu, nové začátky a někoho, na koho čekáte. Což přinese velké řešení a výměnu zpráv mezi vámi a novým partnerem. Pokud jste zadaní, tak si můžete vyjasnit hádky, přijdou vášně a rozhodování, zda to skončit, nebo pokračovat. Vy se ke všemu postavíte čelem a odkryjete tajemství o své lásce a půjdete do toho po hlavě.

Práce

V práci budete od začátku měsíce hodně flirtovat a užívat si koketování. Pak přijde stabilita a klid. Budete doslova zamilovaní do své práce, protože se vám plní váš sen. Koncem měsíce se můžete stěhovat nebo mohou přijít nějaké změny, ale pozor i na žárlivost.

Peníze

Hned na počátku měsíce zaplatíte všechny poplatky, ale bude to jen iluze, nemusíte se však bát, na konci měsíce přijdou nějaké peníze.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Rýma. Zelená.

Přečtěte si také