Kozoroh – Měsíční horoskop (březen 2023)

Kozoroh březen

Už na začátku března se budete radovat, protože vám přijde zpráva, která přináší jistoty a klid, a to vám udělá velkou radost. Navíc se objeví někdo, o koho máte delší dobu zájem, a ten dotyčný člověk projeví zájem i o vás, a dokonce to vypadá na vzájemné zamilování. Pozor na přílišnou kritiku na konci měsíce a nerozhodnost, která by vám mohla přinést trápení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem vždy vítězem.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Přesuny a změny na začátku měsíce pro vás budou velice pozitivní a přinášejí naději. Pozor na manipulaci, ta zase přinese překážky, a to osudové, a vše, co budete dělat, se vám náležitě vrátí. Přesto můžete zažít skvělý sex. Koncem měsíce může přijít i dovolená anebo prodloužený víkend s někým zajímavým.

Práce

Pohoda vám bude přát na začátku měsíce a nakonec zjistíte, že se protáhne až do konce měsíce. Můžete v práci i s někým flirtovat nebo prožít rychlý sex. Koncem měsíce si budete připadat jako mág, který disponuje všemi kartami a daří se mu, na co sáhne. Tudíž měsíc uzavřete s obrovskou radostí a klidem. Výsledky budou nad očekávání dobré.

Peníze

Peníze budete chtít někam investovat, a tak vás čeká rozhodování, co s nimi uděláte a kam je vložíte.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Uzdravení. Růžová.

Přečtěte si také