Velká věštba na březen pro Berany: Po velkém pracovním nasazení přijde pohoda

BERAN - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Berany ve třetím měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se k jejich znamení nejvíc hodí? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází Viselec. Ten vám radí, abyste mysleli hlavně na sebe a řešili své nitro než to, co se děje kolem vás, protože to stejně nemůžete ovlivnit. Netlačte na pilu, nechte věci volně plynout, zamyslete se nad tím, jak to, co právě děláte, chcete dělat dál. A snažte se těšit a vážit si toho, co máte.

Co říkají mariášové karty?

V březnu budete mít docela dost práce a moc času na sebe mít nebudete. Přelom může přijít ve třetí dekádě, kdy se utne nějaká série nepříjemných věcí a přijde spokojenost a pohoda, tak vydržte.

Začátkem měsíce vás čekají výdaje, které ale budou nutné pro něco, co zúročíte v budoucnu. Můžete také čelit nějakým úředním záležitostem, které budete potřebovat dotáhnout do konce. A mohli byste to zvládnout ještě začátkem března. Pak už bude pozvolně tlak na vás klesat. Nezadaní Berani budou mít štěstí v lásce, takže určitě neseďte doma a snažte se chodit mezi lidi.

V poslední březnové dekádě už si všichni Berani oddechnou a užijí si pohodu a štěstí.

Bylinkový horoskop pro Berany: Vaše bylinka je pelyněk

Zrozenci v pelyňku jsou silní a energičtí, ale ze svých předsevzetí dokážou slevit. Milují adrenalin. Stále hledají nové zkušenosti. Drží se zásady - chci jet rychleji, dostat se dále, prožívat vše stále krásněji. Někdy tyto výstřelky hraničí až s bláznovstvím. Mají také vysoké nároky k druhým lidem, nejvíc však sami k sobě.

Lidé v pelyňku umí vzplanout jako zápalky a tím se dostávají často do konfliktních situací. Rychleji jim často přijde něco na jazyk a potom teprve přemýšlejí. Potřebují zapracovat na svých způsobech. Tak, jako se rostlinky neptají, kde zapustí kořeny, ani tito lidé si moc nelámou hlavu nad tím, komu přišlápnou nožku, a vesele si vypouštějí ze svých kořenů látky, které okolním rostlinkám vadí. Tam, kde ale roste pelyněk, tam se daří hojnosti.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.