Velká věštba na březen pro Ryby: V práci byste se mohli někam posunout

RYBY - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Ryby ve třetím měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se nejvíc hodí k vašemu znamení? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází Rytíř pohárů. Ten ukazuje, že pro vás bude tento měsíc velmi flirtovací a budete v milé společnosti. Přináší ale i varování. Pokud nehledáte jen krátkodobé románky, berte nohy na ramena. Lidé, kteří vám budou projevovat svou přízeň a budou vás vynášet až do oblak, nebývají v citech moc stálí. Tak buďte opatrní.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují nějaký zlom nebo přerod, který bude pro vás očekávaný a přínosný. Jako kdybyste se posunuli o úroveň výš. Mělo by se vám dobře dařit v zaměstnání. Ti, kteří řeší změnu práce a poohlížejí se po něčem lepším, by se tedy měli dívat po inzerátech a rozesílat životopisy, protože by se jim v březnu mohlo zadařit. Pokud se někam vydáte na cestu, udělá vám radost. Budou se kolem vás také motat noví lidé a jak už varují tarotové karty, neměli byste vůči nim být příliš důvěřiví. Jejich sladká slůvka nemusí mít dlouhodobý charakter.

Třetí dekáda by měla být z celého měsíce nejšťastnější, hlavně v citové oblasti. Kdo se chystá zvětšit rodinu, toto období bude pro početí potomka naprosto ideální.

Bylinkový horoskop pro Ryby: Vaše bylinka je vlčí mák

Na Kypru byl vlčí mák zasvěcený bohyni Afroditě. Ve středověku byl považován za čarodějnickou rostlinu, ze které se míchaly čarodějnické masti - k vlčímu máku se přidalo sádlo, konopný květ, kořen černé čemeřice, topolové pupeny a hašiš.

Zrozenci ve vlčím máku jsou věčnými snílky. Každodennost jim dělá problémy, mají potom hlavu obtěžkanou chmurami. Neradi se sami rozhodují. Jsou citliví, rychle vzplanou, ale poté se stáhnou a většinou přijmou stanovisko okolí. Disponují bohatou fantazií a ta se někdy s realitou trochu míjí. S tím souvisí i jejich další častý rys, a tím je citová nestabilita. Mívají problém dát najevo své city a umí být nelítostní. Často prochladnou a mívají sklon k depresím. Ani s páteří to u nich není žádná legrace.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.