Horoskop lásky na březen 2023: Lev se bláznivě zamiluje, Vodnář si užije vášeň

AURA - Měsíční horoskopy na březen 2023

Jak to bude v březnu 2023 s láskou podle mariášových karet? Kdo by se měl připravit na hádky, kdo se může bláznivě zamilovat a kdo si užije vášnivý sex? Přečtěte si, jak na tom v březnu s láskou bude vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Máte štěstí na muže, kteří se vám budou snažit pomoci. Může to být váš partner, ale třeba i kamarád. Nemusíte se ničeho obávat, budete plni odhodlání, a tak se některé věci budou odvíjet dle vašeho plánu. Nenecháte si sice do ničeho mluvit, ale nakonec přijmete pomoc.

Býk

Váš partner je hodně majetnický a vy to nemáte rádi. Můžete se kvůli tomu na začátku měsíce i pohádat. Jste však rození diplomati, takže vše srovnáte a zase přijde klid. Možná vás čeká i plánování potomků nebo nějaké romantické výlety. Partner může mluvit i o stěhování, které bude mít souvislost s prací.

Blíženci

Už delší dobu víte, že partner k vám není vždy úplně upřímný, ale báli jste se s ním o tom promluvit. Někdy to je s ním složité, je totiž velice tvrdohlavý a vy se nechcete hádat. Tento měsíc se vše vyjeví samo a vy si s tím jen budete muset poradit. Umíte se o sebe postarat a zvládnete to.

Rak

Váš partner bude mít hodně upovídanou náladu, což je pro vás obrovská výhra. Můžete se s ním domluvit na všech komplikovaných, nevyřešených, problematických záležitostech, které jste nebyli schopni vyřešit. Chopte se příležitosti a začněte to vše řešit.

Lev

Čeká vás velice náročný měsíc. Sice se můžete bláznivě zamilovat, ale s tím přichází rozhodování a řešení vašeho stávajícího vztahu. Budete se nakonec řídit srdcem, ale bude vás to stát hodně úsilí a vysvětlování. Obrňte se trpělivostí.

Panna

Vypadá to, že se vrátí nějaký partner z vaší minulosti nebo někdo, s kým jste už měli vztah nebo krátkodobý flirt. A velice vás to překvapí. Budete nuceni si vše vyříkat a možná zažijete i hádky a vzájemné vyčítání. Nakonec partner bude tak urputný, že vás donutí si vše říct a usmířit se. Může vám navrhnout i společné bydlení.

Váhy

Z přátelství se občas může zrodit láska, někdy to jde rychle a někdy na to potřebujete spousty času. Vám se něco podobného může také stát, ale od začátku si to nebudete chtít připustit a můžete se opravdu hodně bránit.

Štír

Možná už máte nový vztah nebo se nějaký nový vztah může objevit. Zpočátku to budete brát s rezervou. Hlavně máte zkušenosti a ty vás drží zpátky. Určité trápení si ještě můžete prožít, ale pak se najednou vše změní a vám se splní sen a zamilujete se. S partnerem si vše vyříkáte, pokud nemá vyřešenou minulost, tak ji vyřeší a vás čeká krásné partnerství.

Střelec

Čekají vás náhlé překvapivé zprávy o náklonnosti mužů, u kterých byste to nečekali. Především v práci se někdo ozve a vy tím budete hodně překvapeni. Na druhou stranu vám partner dá najevo lásku, ale i žárlivost, kterou potlačuje.

Kozoroh

Vztahy pro vás budou tento měsíc docela dobrodružstvím a hlavně velkou neznámou. Vše, co do vztahu investujete, se vám totiž okamžitě vrátí. Takže pokud budete někoho manipulovat, očekávejte z druhé strany přesně to samé. Koncem měsíce však můžete odjet na romantickou dovolenou s partnerem a užijete si to.

Vodnář

Čekají vás dny plné sexu a vášně. Máte nového partnera a fakt si to užíváte. Ještě jste trochu nervózní z toho, že se úplně dobře neznáte. Nemusíte se ničeho bát, partner vás bere takové, jací opravdu jste, a vy mu na konci měsíce konečně uvěříte.

Ryby

Delší dobu sníte o cestách nebo dovolené. V březnu se vám to může podařit. Partner vás někam vezme nebo za ním můžete odcestovat. Zpočátku se vám vůbec nebude chtít, ale nakonec odjedete a nebudete litovat.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz

Sex a erotika podle horoskopu:

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek
Štítky láska vztah znamení zvěrokruhu partnerské vztahy horoskop lásky Vodnář láska horoskop březen 2023