Velká věštba na březen pro Váhy: Milujte a dovolte, aby vás i druzí milovali

VÁHY - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Váhy ve třetím měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se nejvíc hodí k vašemu znamení? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází Královna pohárů, což je velmi šťastná karta, která ukazuje spokojené období. Budete lásku dávat i přijímat, a hlavně se věnovat rodinným záležitostem. Královna pohárů má také dobrou intuici a velmi vnímá, co se v druhých lidech děje. A když ji někdo zradí nebo zklame, pálí za sebou mosty a ve vztahu dál nemůže pokračovat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce budete muset dotáhnout nějaké resty. Pravděpodobně vám půjde velmi dobře učení. Bylo by skvělé zapsat se na nějaký kurz, který se bude týkat osobního rozvoje nebo i vašeho zaměstnání, protože to, co se v březnu naučíte, můžete později velmi dobře zúročit ve svém povolání.

Během druhé dekády možná někam pojedete a užijete si to. Karty vám také radí: milujte a dovolte, aby vás druzí milovali. Když si to tak zařídíte, mělo by to být období, na které budete později rádi vzpomínat.

Během třetí dekády se k vám budou dostávat velmi zajímavé informace. Také se možná dostanete do střetu se svou konkurencí nebo se svými rivaly. Vy byste z toho ale měli vyjít s triumfem.

Bylinkový horoskop pro Váhy: Vaše bylinka je rozmarýna

Mytická předloha rozmarýny byla popisována již Pliniem na začátku prvního století.  A protože byla mytická, jmenovala se aproxis, měla moc zapalovat věci na dálku. Další velmi podobná mytická rostlina nápadně podobná rozmarýně se jmenovala Herba impia a tato byla považována pro změnu za bezbožnou.

Zrozenci ve znamení rozmarýny bývají známí elegáni, mívají skvělé vystupování a jsou velmi oslniví. Úžasný smysl pro humor jim zajišťuje, že mají kolem sebe neustále spoustu přátel. Většinou mívají nedbalý střih, nenápadný make-up a poznáte je i podle pečlivě vybrané ležérní elegance. Ta pečlivost je čitelná i v jejich domovech. Mají v nich vždy čisto a zařízeno s velkou dávkou vhledu a vkusu. Stejně pečlivě, jako k sobě a domu, přistupují i k práci. Vědí, že práce je nejenom zdrojem příjmů, ale také dává pocit satisfakce, a podle toho k ní přistupují. Jedou však v rovině zdravého úsudku. Tito zrozenci mívají problém s krevním tlakem a možná proto si často stěžují na studené ruce a nohy.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.