Velká věštba na březen pro Štíry: Snažte se využít nečekané šance a příležitosti

ŠTÍR - Měsíční horoskopy na březen 2023

Co čeká Štíry ve třetím měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka se nejvíc hodí k vašemu znamení? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na březen vychází Kolo osudu. Dává nové šance a příležitosti, přináší neočekávané změny. Kolo osudu je jedna z nejlepších karet, která říká, že ať se bude tento měsíc dít cokoli, vždy si později můžete říct, že to bylo k něčemu dobré.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují začátkem měsíce manipulaci s penězi. Možná budete v tomto ohledu trochu na vážkách a budete zvažovat různé kroky. A měli byste mít v tomto směru šťastnou ruku a zařídit to tak, abyste byli dobře zajištění. Také dostanete zajímavé informace, které dokážete zužitkovat.

Během druhé dekády se můžete dostat do konfliktu s člověkem, kterého máte rádi, ale se kterým si vždy názorově nemusíte rozumět. Nakonec to vyřeší někdo další a vypadá to, že si všechno vyříkáte.

Začátkem třetí dekády si hlídejte své zdraví. Budete mít hodně práce a nebudete mít čas myslet sami na sebe. Mohli byste se dostat do společnosti, kde vám bude dobře. Tak ať jste na to fit a zdraví. Čeká vás i cestování a možná budete mít také nějaké ctitele. Dávejte si proto pozor na nějaké možné vztahové trojúhelníky.

Bylinkový horoskop pro Štíry: Vaše bylinka je vřes

Zrozenci ve vřesu se od všeho distancují a budí zdání vyčerpanosti a chladu. Ale je vedlejší, co říkají a jakou masku nasadí. Právě oni potřebují ze všech našich horoskopových bylinek nejvíc pozornosti, tepla a lásky. A proč? Jejich tvrdost je pouze brněním, jenž je má bránit před zraněním. Dlouho vám budou nedůvěřovat. Pokud se vám však podaří sejmout jejich brnění, můžete v nich získat nejlepší přátele.

Zrozenci ve vřesu jsou mistry manipulace a svou pravou tvář odhalí jenom zřídkakdy. Bývají pány situace a řízení druhých jim přináší satisfakci. Jsou inteligentní. Na druhé často rádi na druhé nahlížejí s patra. Jejich slabým místem jsou kosti a v neposlední řadě zuby. Pokud se budou vyhýbat návštěvě zubaře, koledují si o problém.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.