Sabina Laurinová oslavila druhé narozeniny na place. Švandová jí přeje velkou lásku

ZOO (104) - upoutávka

Herečka Sabina Laurinová je jednou z žen, které snad nestárnou. Její věk by jí hádal jen málokdo. Mladistvý vzhled navíc vždy doplňuje dobrou náladou a úsměvem na tváři. Na place oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady již podruhé oslavila narozeniny a kolegové si pro ni i tentokrát přichystali překvapení.

Záběr, v němž sedí Sabina Laurinová se svou seriálovou dcerou Michaelou Pecháčkovou, najednou přerušila Jana Švandová a svou kolegyni dokonale zmátla. Představitelka šarmantní babičky Sidonie, jejíž image je inspirována slavnou Jane Fondovou, vešla s dortem, zpívala narozeninovou písničku a Sabina v první chvíli vůbec netušila, oč jde. „Točily jsme s Míšou srdceryvnou scénu, kdy je zklamaná a hroutí se, a člověk se tak soustředil na něco jiného. Uprostřed ticha se najednou ozvala Jana s Happy birthday a já si v duchu říkala: ‚Kdo slaví, co se děje?‘“ vypráví Laurinová.

„Sabinu znám opravdu dlouho a co bych jí nejvíc přála, je velká láska. A také to, aby byla stále tak skvělá jako doposud,“ prozradila bez okolků Jana Švandová, kterou se Sabinou pojí letité přátelství. „Známe se opravdu dlouho. To ještě byla svobodná, bez dětí… Nebudeme to ani počítat, kolik je to let,“ usmála se seriálová tchyně Sidonie.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Michaela Pecháčková, která v lednu oslavila své devatenácté narozeniny, o překvapení věděla a pečlivě ho střežila. „Mamce je třiatřicet, letí to,“ směje se Michaela. „Sabině bych popřála, aby nikdy nepřestala mít dobrou náladu. Ačkoli ona ji má, i když se zlobí. Na place je mi s ní fajn, se Sabinou je legrace, a dokonce mi i zpívá. Tak jí přeju, aby měla vždy důvod k radosti a ke zpěvu. Je to prostě nejlepší seriálová máma, jakou jsem si mohla přát,“ říká Sid, která se v dalším díle seriálu ZOO, jenž diváci uvidí po velikonoční pauze opět v úterý večer na Primě, bude snažit zjistit, jak je s Haďákovými vizemi budoucnosti.

Čtěte také: Ohromující počty ze zákulisí slavného seriálu. Jen make-upu jím protekly litry

Kulatiny jsem neslavila, říká Sabina Laurinová

Sympatická herečka slavila narozeniny na place oblíbeného seriálu už podruhé. „Rok se s rokem sešel a já mám pocit, že se nic nezměnilo,“ usmála se herečka a v náručí svírala květiny, které sotva unesla. „Loni jsem kulaté narozeniny neslavila, ležela jsem s covidem a moc jsem o sobě nevěděla. A letos? Uvidíme. Nejsem moc slavicí typ, možná ale malá oslava o víkendu proběhne. Přiznám se, že čas nepočítám, ani ty číslice.“ řekla Laurinová, jíž udělaly nádherné kytice ohromnou radost. „A nejlepší dárek, který jsem k narozeninám dostala? Nejlepší je ten, který je osobní, od srdce. Co to je, nebo tedy bylo, to vám nemůžu prozradit, protože to je osobní. A dál? No, jede se dál,“ smála se Sabina, která nedávno ztvárnila vtipnou roli také v sérii Půlnoční zpověď.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.