Celebrity

10. února 2023 14:00

Eliška Reiglová

Sabina Laurinová v nové roli řeší nedostatek sexu. Jak se cítila v podvazcích?

Půlnoční zpověď (1) - Sabina Laurinová a Martin Zounar jako manželský pár

Herečka Sabna Laurinová (50) patří k seriálovým stálicím. Diváci ji milovali například jako Mery v oblíbeném Modrém kódu z lékařského prostředí. Obvykle hraje srdečné a milé osoby, nyní ale nově zabrousí do oblasti intimity. Za pomoci vztahové terapeutky bude řešit, proč má s manželem nedostatek sexu. V nové roli v seriálu Půlnoční zpověď můžete herečku vidět exkluzivně na prima+ nebo ve středu ve 20:15 na Primě.

Sabina Laurinová v seriálu Půlnoční zpověď, který můžete sledovat v televizní premiéře od středy 26. dubna večer nna Primě, přijala roli Renáty Hruškové. Jako rázná a sebejistá podnikatelka chodí k hlavní hrdince Stele Zkoumalové na terapie společně s manželem v podání Martina Zounara (55). Chce zachránit své manželství, v němž už nevidí smysl. Schází jí hřejivá náruč muže, který svůj čas raději tráví v kuchyni a práci než v ložnici. Jediné, co by jejich společný život mohlo zachránit, je zázrak. Jenže v ten ironická dáma nevěří.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Doposud dostávala Sabina Laurinová role poměrně klidných a vyrovnaných žen. Renáta Hrušková je oproti tomu neuvěřitelný živel a je ochotná hodně riskovat, aby se její manželství nerozpadlo. Jak se herečka cítila v nové roli a zda si užila natáčení i v podvazcích, prozradila v rozhovoru.

Čím pro vás byla Renata zajímavá a co vás na ní bavilo?
Bavil mě její charakter. Je velmi excentrická, energická a dominantní a do toho přinášela komediální prvek. Naše postavy s Martinem jsou netradiční, od ostatních se dost lišíme. Možná že takových lidí je v našem okolí víc, jen o nich nevíme. Tak jsme s Martinem ukázali, co je možné.

Jaké bylo po letech setkání s Martinem Zounarem na place?
Souhra s Martinem mě bavila. Humor přinášel nejen text, ale i to, co se dělo během zkoušek. Jsem ráda, že jsme se po dlouhé době potkali, jsme letití kamarádi. Zažili jsme spolu spoustu humorných situací, a když se potkáme, smějeme se. Byl to moc krásný bonus natáčení. Nemuseli jsme si na sebe zvykat, oťukávat se ani se stydět.

Renata neustále řeší sex, a sice to, že jí chybí. Ani v těchto okamžicích nepřišel na place stud?
To téma bylo trošku citlivější, jedná se o intimní život těch dvou – a ano, pro mě tam byla jedna scéna, kdy jsem se necítila úplně komfortně. Každý den podvazky nenosím, takže když jsem se do nich oblékla a vyrazila jsem za Martinem na bojovou výpravu, byla jsem lehce v křeči. V okamžiku, kdy jsem tam došla, to ale přešlo. Musíte se nad to povznést, je to zkrátka kostým. I když tento byl hodně odhalený.

Která chvilka a scéna ze seriálu pro vás byla nezapomenutelná?
Točili jsme s Markétou Plánkovou v její kanceláři a kostymérky mi daly omylem asi o dvě čísla větší boty. Seděla jsem na sedačce, obuly mi je, tak jsem v nich ani nevstávala – a pak jsme měli s Martinem odejít. V tu chvíli jsem při ostré zjistila, že nemůžu odejít, protože plavu ve vzduchoprázdnu. V zachování své herecké hrdosti jsem ty boty držela silou vůle a ladně jsem se došoupala pryč. Nakonec mi je musely kostymérky vycpávat, protože už byly v záběru a nešly vyměnit za jiné.

Máte ráda sušenky?
Vím, na co se ptáte, nemůžeme ale tu pointu prozradit. Odpovím jen, že sušenky miluju. Ty hrací ale byly hrozně tvrdé, tak jsem jen tak decentně ukousávala a ochutnávala. (směje se)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.