Kristýnino tajemství vyzrazeno. Do Alberta je zamilovaná už od dětství

ZOO (108) – Polákovic Bertík

Sára Milfajtová (31) nezačala jako Kristýna v populárním seriálu pracovat coby průvodkyně jen tak náhodou. Příjezd její babičky odhalí skutečný důvod, proč si vybrala právě královédvorskou zoologickou zahradu a co ji vede k přesvědčení o dobrém srdci Davida Gránského (31) coby Alberta. Už od dětských let ho totiž miluje! Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kristýna Martincová je mezi kolegy jediná, která s úsměvem snáší Albertovy podrazy a neochvějně věří, že se v bývalém řediteli zoologické zahrady skrývá dobro. Nikdo z nich netuší, že k tomu má nová průvodkyně dobrý důvod. Skrývá totiž tajemství spojené s neutuchající několikaletou láskou.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.

Nevinná návštěva Kristýniny babičky odhalí, co půvabná blondýnka od počátku tutlala. „Nebyl to Polákovic Bertík?“ ptá se jí překvapeně, když se PR manažerem setká v infocentru. Zatímco Kristýna jí její domněnku jen stroze potvrdí, přísedící Anežku tato informace zaujme a vyzvídá, odkud Alberta znají. „Je to pravnuk mojí sousedky. Když byl malý, byl u ní pořád. S Kristýnkou si hráli, když jim bylo asi deset,“ vypráví babička, podle níž byl v dětství moc milý a ochotný.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Na průvodkyni je znát, že jí povídání o Albertovi není vůbec příjemné. Všímavá Anežka si tak dá lehce dvě a dvě dohromady. „No, líbil se mi, když jsem byla malá. Ale, prosím tě, to tady nikomu neříkej,“ přizná jí Kristýna v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Pavlu Tomicovou v roli zvěrolékařky však jen tak neošálí. „Pořád mi vrtalo hlavou, proč jsi na něj tak hodná, když on se k tobě chová jako vůl. Tebe ta zamilovanost z dětství ještě nepustila,“ trefí hřebíček na hlavičku. Dozví se o Kristýnině tajemství i Albert?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.