Sid má tajný plán. Hodlá zachránit Filipa před Marikou

ZOO (107) – Dávej si na Mariku pozor

Tomáš Klus (36) je jako fotograf Filip v oblíbeném seriálu spokojený po boku nové přítelkyně. Jenže Denisa Pfauserová (34) je jako Marika trnem v oku Sid v podání Michaely Pecháčkové (19), která je přesvědčená, že není pro Filipa tou pravou. Nedbá varování kamarádky, aby se jim do vztahu nepletla, a vymyslí plán, jak je rozdělit. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Filip si po neopětované lásce se Sid, které k nevěře se sympatickým fotografem chyběl jen krůček, našel novou přítelkyni. Není jí nikdo jiný než Marika, bývalka pomstychtivého Kamila, který už tolikrát škodil Viky a s chutí v tom pokračuje i po jejím nečekaném návratu do Česka. Marika tak konečně po mnoha neúspěšných schůzkách září štěstím a je přesvědčená, že Filip je ten pravý.

To si ale rozhodně nemyslí Sid, jíž není pohled na zamilovaný pár vůbec příjemný. „Copak ty nevíš, co je Marika zač? Vždyť ta holka měla ve městě snad úplně každého,“ zdůvodňuje Elišce svůj zachmuřený výraz a plánuje se o tom zmínit Filipovi. Kolegyně ji ale prosí, ať se do toho neplete. „Když mu to budeš komentovat, tak si bude myslet, že máš o něho zájem,“ varuje ji.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jenže bohatá dědička sklářského impéria to nedokáže nechat být. „Nepřijde ti divný, že se ta holka už chystá na svatbu? Marika to vidí tak, že se z ní v blízké době stane paní Jandová,“ donáší Filipovi nejčerstvější zvěsti v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Jenže fotograf smete její obavy ze stolu a dle očekávání Elišky dojde k závěru, že Sid jednoduše žárlí. Mladá ošetřovatelka se ale nevzdá a vymyslí plán, jak je rozeštvat. Do boje vyšle Filipovu ex Sylvu Machyánovou. Vyjde její tah?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.