Kamil padne jako sťatý. Jan Kopečný se vykoupe v bahně

ZOO (106) - upoutávka

Herec Jan Kopečný (33) ztvárňuje v oblíbeném seriálu padoucha Kamila, který škodí, kde může. V byznysu s radostí přebírá klienty Evě Burešové (29) coby Viky, v soukromí se pro změnu s klidem vsadí s Davidem Gránským (31) jako Albertem o to, kdo první dostane do postele Kristýnu v podání Sáry Milfajtové (31). Jenže karma je zdarma a i na něho dojde. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Celý v bílém a s načesanými vlasy zahučí přímo do zamrzlé vody. Kamil okusí, jaké to je stát se na chvíli otužilcem. „Neměl jsem neopren, byla šílená zima, bylo snad i pod nulou, a točil jsem to nadvakrát. Počasí mátlo, protože bylo krásně, ale jezírko bylo zamrzlé a já věděl, že mám jen jeden pokus, jinak se to nedalo udělat,“ vzpomíná na natáčení jeho představitel Jan Kopečný.

„Musel jsem jít do jezírka, kde byl led, který prasknul. V tu chvíli mě nic nebolelo, ale když jsem tam šel podruhé, zjistil jsem, že mám naraženou holeň a kolena,“ vypráví a dodává, že k otužování ho nikdo nepřemluví. „Celé se to natáčelo v Safari parku ve Dvoře Králové a jezírko bylo pravé a taky pravě vonělo. Byl to šílený smrad. Když jsem do vody lezl podruhé, kvůli dalším záběrům, věděl jsem, do čeho jdu, a o to to bylo horší. Bylo to dost nepříjemné,“ říká seriálový lotr, který své bývalce Viky s chutí komplikuje život, kdykoliv je to možné.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Pomocnou ruku mladému a bohatému floutkovi nabídla Kristýna v podání Sáry Milfajtové, kterou se snaží kvůli sázce o motorku okouzlit. „Vsadili jsme se s Davidem Gránským, který hraje Alberta, že kdo ji první dostane do postele, vyhraje motorku. Kamil se hodně snaží, ale tohle mu moc nepomáhá. Ani to, že ho Kristýna viděla nahého,“ směje se urostlý herec.

Obraz s vykoupáním totiž měl pokračování. Bahna z jezírka se musí Kamil zbavit, a tak ho čeká sprcha. „A mě čekala další studená voda, netekla teplá, musel jsem se opět zmáčet a dost jsem se u toho styděl. Všude byla zrcadla, a tedy pro jistotu, aby nebylo vidět, že chodím do sprchy v trenkách, šla dolů. Naštěstí je to seriál pro rodiny, tak mě zabírali je do půl těla,“ oddechl si Kopečný, jemuž prý při této scéně bylo o malinko hůř než v samotném jezírku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.