Viky se vyspí s Filipem. On se zamiloval, ona chce jen přátelství s výhodami

ZOO (119) – Kamarádství s výhodami

Eva Burešová (29) a Tomáš Klus (37) už nejsou jako Viky a Filip pouhými přáteli. Jejich neustálé špičkování vyústilo ve vášnivou společnou noc. Zatímco designérce nezávazný sex vyhovuje, bývalá olympijská hvězda znovu propadla kouzlu lásky. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jiskření mezi Filipem a Viky neustává, přestože se oba shodli, že jejich pusa byla blbost a případnými pletkami by neradi ohrozili své přátelství. Jenže vzájemné přitažlivosti se jen těžko brání. Zvláště na Filipovi je vidět, že si společný čas s Viky užívá, a dokonce jí i pomůže s šitím tanečních kostýmů. Přes veškeré plány a zábrany spolu nakonec přece jen skončí v posteli.

Krásná designérka však po zklamání se soudcem Petrem, jenž si v zahraničí našel krátce po jejím příjezdu milenku, a dokonce spolu čekají miminko, po žádném vážném vztahu netouží. „Musíme si to ujasnit,“ zaskočí Filipa hned ráno po společné noci. „To, co mezi námi je, není vztah. Je to jenom kamarádství s výhodami,“ oznamuje mu v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Ani se mě nezeptáš, co já na to?“ ptá se udiveně fotograf. Viky však jakékoliv jeho námitky rázně utne a o svém rozhodnutí nehodlá debatovat.

Ačkoliv Filip, jenž byl dlouhou dobu zakoukaný do Sid a nedokázal s ní být jen kamarád, na její návrh přece jen přistoupí, ve skrytu duše doufá v něco víc. Jeho poblouznění si všimne i Roman. „Nemusím mít věšteckou kouli, abych poznal, že jsi totálně zamilovaný,“ konfrontuje ho při obědě. „Akorát otěže nedržíš ty, ale ona, viď?“ zkušeně popíše Filipovu situaci. Bývalý olympionik mu ale přizná, že ho tato nová role docela baví. Jak dlouho mu to vydrží? Nechá se Viky nakonec zviklat k serióznímu vztahu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.