Kamil schytá od Alberta pořádnou ránu. Podrazem mu zničil kariéru v Německu

ZOO (118) – Albertovy plány v ohrožení

David Gránský (31) se jako Albert s Janem Kopečným (33) coby Kamilem dlouhou dobu kamarádil. Zdá se však, že přátelství dvou rozmazlených privilegovaných synků je totam. Mladý Ovčík totiž připraví zákeřnou lest, kterou Albert jen tak nevydýchá – a Kamila zmlátí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vychytralý Albert si moc dobře spočítal, že než aby se snažil přesvědčit podřízené o svém vstřícném přístupu a pracně získávat kýžené dobré reference, bude snazší využít svůj talent v okouzlování žen. Kvůli vytoužené kariéře v Německu proto sbalil rozmazlenou dceru ředitele drážďanské zoo. Přestože je Judith krásná a inteligentní slečna, Albertovi její neustálé mluvení a řešení vztahu leze na nervy a už se nemůže dočkat, až podepíše smlouvu, přečká zkušební období a rozejde se s ní.

Konec jejich „lásky“ však přijde mnohem dříve, než si maloval. Dostanou se k němu totiž zvěsti, že byl Herrmann odvolán z funkce. „Pevně doufám, že jsi domluvený s tím novým ředitelem,“ volá Albertovi žhavou novinku dávný kamarád. PR manažer nejprve zůstane v klidu a domnívá se, že se jedná o provokaci od otce, jemuž se synův samostatný pracovní vzestup zrovna nepozdává. Následně ho ale v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, rozruší Herrmannovo rozčílené telefonování na chodbě. „Ten Němčour se tam vzteká, nějaké problémy v práci asi, německy moc nerozumím,“ popisuje mu vágně Monika situaci za dveřmi.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Takové nekonkrétní informace jsou ale bývalému řediteli zoologické zahrady k ničemu, a proto se při první příležitosti ptá Judith. Namyšlené jednání sexy brunety, jež nepokrytě sváděla i Haďáka, ho vyprovokuje a spolu s domněnkou, že ztratil pracovní příležitost, také dožene k unáhlenému rozhodnutí. „Asi bude lepší, když se rozejdeme, protože my dva k sobě evidentně nepatříme,“ oznámí sebevědomé Judith, jež si takové chování rozhodně nehodlá nechat líbit. Albert tak může očekávat pomstu.

Čtěte také: Nevinná masáž přejde v líbání Viky a Filipa! Sid vše vidí

Mnohem větší odplatu ale dostane od ničemy Kamila, s nímž nedávno uzavřel nechutnou sázku týkající se Kristýny. Namyšlený bývalý přítel Viky si s úsměvem nakráčí k němu do kanceláře a šokuje ho svým oznámením. „Mistr Herrmann je odvolaný z funkce ředitele… Tak to jsem si vymyslel. Nakecal jsem to pár lidem, trochu jsem mlžil a předpokládám, že už se to k tobě dostalo, protože jsem slyšel tu tvoji roztomilou německou holku na tebe pěkně nadávat,“ zasadí Albertovi nečekaný úder. Ten se dlouho nerozpakuje a jednou ostrou ranou pošle Kamila k zemi.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.