Kamil schytá od Alberta pořádnou ránu. Podrazem mu zničil kariéru v Německu

ZOO (118) – Albertovy plány v ohrožení

David Gránský (31) se jako Albert s Janem Kopečným (33) coby Kamilem dlouhou dobu kamarádil. Zdá se však, že přátelství dvou rozmazlených privilegovaných synků je totam. Mladý Ovčík totiž připraví zákeřnou lest, kterou Albert jen tak nevydýchá – a Kamila zmlátí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vychytralý Albert si moc dobře spočítal, že než aby se snažil přesvědčit podřízené o svém vstřícném přístupu a pracně získávat kýžené dobré reference, bude snazší využít svůj talent v okouzlování žen. Kvůli vytoužené kariéře v Německu proto sbalil rozmazlenou dceru ředitele drážďanské zoo. Přestože je Judith krásná a inteligentní slečna, Albertovi její neustálé mluvení a řešení vztahu leze na nervy a už se nemůže dočkat, až podepíše smlouvu, přečká zkušební období a rozejde se s ní.

Konec jejich „lásky“ však přijde mnohem dříve, než si maloval. Dostanou se k němu totiž zvěsti, že byl Herrmann odvolán z funkce. „Pevně doufám, že jsi domluvený s tím novým ředitelem,“ volá Albertovi žhavou novinku dávný kamarád. PR manažer nejprve zůstane v klidu a domnívá se, že se jedná o provokaci od otce, jemuž se synův samostatný pracovní vzestup zrovna nepozdává. Následně ho ale v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, rozruší Herrmannovo rozčílené telefonování na chodbě. „Ten Němčour se tam vzteká, nějaké problémy v práci asi, německy moc nerozumím,“ popisuje mu vágně Monika situaci za dveřmi.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Takové nekonkrétní informace jsou ale bývalému řediteli zoologické zahrady k ničemu, a proto se při první příležitosti ptá Judith. Namyšlené jednání sexy brunety, jež nepokrytě sváděla i Haďáka, ho vyprovokuje a spolu s domněnkou, že ztratil pracovní příležitost, také dožene k unáhlenému rozhodnutí. „Asi bude lepší, když se rozejdeme, protože my dva k sobě evidentně nepatříme,“ oznámí sebevědomé Judith, jež si takové chování rozhodně nehodlá nechat líbit. Albert tak může očekávat pomstu.

Čtěte také: Nevinná masáž přejde v líbání Viky a Filipa! Sid vše vidí

Mnohem větší odplatu ale dostane od ničemy Kamila, s nímž nedávno uzavřel nechutnou sázku týkající se Kristýny. Namyšlený bývalý přítel Viky si s úsměvem nakráčí k němu do kanceláře a šokuje ho svým oznámením. „Mistr Herrmann je odvolaný z funkce ředitele… Tak to jsem si vymyslel. Nakecal jsem to pár lidem, trochu jsem mlžil a předpokládám, že už se to k tobě dostalo, protože jsem slyšel tu tvoji roztomilou německou holku na tebe pěkně nadávat,“ zasadí Albertovi nečekaný úder. Ten se dlouho nerozpakuje a jednou ostrou ranou pošle Kamila k zemi.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.