Albert touží po kariéře v Německu. Plánuje proto okouzlit rozmazlenou brunetu

ZOO (116) – Zlatý tiket pro Alberta

David Gránský (31) možná opustí oblíbenou zoologickou zahradu. Jako Albert totiž dostal lukrativní nabídku na práci v Německu. Radost mu však kazí fakt, že od podřízených nemůže očekávat kýžené pozitivní reference. Jenže vykutálený lotr si ví rady. Když to nepůjde přes dobré vztahy na pracovišti, půjde to přes ženské okouzlení. Která dívka se dostane do jeho hledáčku? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ustavičnými intrikami a podlézáním starostovi se mu povedlo dostat na vysoký post, dlouho se na něm ale neudržel. Jak rychle se Albert stal ředitelem zoologické zahrady, tak rychle byl i sesazen. Po životní lekci sice začal sekat latinu a snažil se ostatní přesvědčit, že už není tím vypočítavým podrazákem jako dříve, něco z jeho záludnosti v něm však nadále přebývá.

I když už neusiluje o místo ředitelky Roklové ani proti ní nekuje žádné pikle, do svatouška má pořád hodně daleko. Svědčí o tom i nechutná sázka, kterou uzavřel s Kamilem a jejímž cílem je dostat Kristýnu do postele. Proto ho mile překvapí, když mu šéf německé zoo nabídne lukrativní pracovní pozici. „Paní ředitelka vás doporučila. Prý by to pro vás byla dobrá zkušenost,“ zaskočí Alberta, jenž po prvotním šoku nadšeně souhlasí.

Má to ale háček. Drážďanský šéf je zvyklý se ptát podřízených, jaký je dotyčný člověk a jak se s ním spolupracuje. PR manažer správně tuší, že žádné pozitivní hodnocení rozhodně očekávat nemůže. Nebyl by to ale prohnaný Bert, aby si nevěděl rady. „Uvědomil jsem si, že mi to s ženskými prostě jde a měl bych toho víc využívat,“ svěřuje se Luborovi v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Takže proč bych se měl snažit se zalíbit nějakým nýmandům, co vyvážejí hnůj? Rozhodl jsem se, že sbalím Herrmannovu dceru,“ usmívá se uličnicky.

Albert zachraňuje Judith

Krásná Němka Judith však plánuje svést Adama a s pomocí otce si jde tvrdě za svým. Dokonce se nebála před ošetřovatelem hadů svléct přímo v jedné z expozic. Jenže Albert je zkušený lovec žen a vycítí příležitost v momentě, kdy se kolem sexy brunety motá Franta Kolman a pokouší se ji oslnit trapnými frázemi. „Co to tady nacvičuješ? Prosím tě, buď tak hodný a neobtěžuj slečnu,“ zasáhne naoko gentlemansky Albert a ihned se Judith ujme. Vyjde mu jeho záměr a dostane se díky ní do Německa?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.