Sid spaluje žárlivost. Adam se vrací z Německa s krásnou brunetkou

ZOO (114) – Sid spaluje žárlivost

Šimon Bilina (27) se jako Haďák vrací v pořádku z Drážďan a Michaele Pecháčkové (19) spadne coby Sid kámen ze srdce. Jenže ne na dlouho. Ukáže se totiž, že Adam strávil v Německu noc v domě u tamního šéfa, kde nechyběla ani jeho krásná dcera. Ta se navíc dlouho nerozpakuje a klidně se před Haďákem svlékne přímo v jedné z expozic. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Pár dní Sid skoro nespala, jak se o Adama strachovala. Měla podezření, jestli ho nesužuje závažná choroba, kvůli níž by si mohl sáhnout na život, nebo jestli ji prostě neopustil. Když ho proto spatří zdravého, nadšeně se mu vrhne kolem krku. Doprovod mu dělá šéf drážďanské zoologické zahrady Herrmann, takže je hned jasné, kde a s kým byl.

Jenže německý ředitel nebyl jediný, kdo s Haďákem trávil čas. „Tohle ti nechala nějaká hezká holka v infocentru,“ předává mu Sid balíček, v němž je jeho vyprané triko na spaní. „Musím jí poděkovat,“ zaskočí svou reakcí přítelkyni, jež se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, nestačí divit. Adam totiž přespal v domě u Herrmanna, kde byla přítomna i jeho dcera Judith.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu

Půvabná ošetřovatelka, která sama měla k nevěře jen kousek, se začne obávat možného románku. „Snažila jsem se být v klidu, ale celý je to divný. Ona je fakt krásná, já jsem ji viděla,“ svěřuje se kamarádce Elišce. Ta ji sice uklidní, ale jen na chvíli. Netrvá totiž dlouho a Sid oba přistihne v jedné z expozic. Okouzlující Němka se navíc dlouho nerozpakuje, přijme Adamovu nabídku zaplavat si se zvířaty a bez ostychu se před ním svlékne. Sid nevěří vlastním očím a raději spěšně odchází. Tuší správně zradu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.