Viky si chce začít s Filipem. Dovedu si to představit, přizná Markovi

ZOO (113) – Jiskření Viky a Filipa

Eva Burešová (29) má jako Viky zlomené srdce a o žádném muži kromě milovaného synka nechce ani slyšet. Přesto ji Petrova maminka přivede na zajímavou myšlenku, že by mohla mít románek s Filipem v podání Tomáše Kluse (36). Překvapivě ji to zaujme a tuto možnost vůbec nevylučuje. Právě naopak. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Krásné Viky se v milostném životě moc nedaří. Přestože to se soudcem Petrem vypadalo na pohádkový konec, když se pro ni vrátil ze zahraničí, vyznal jí lásku a odvezl si ji s sebou, jejich štěstí dlouho netrvalo. Krátce po náhlém příjezdu Viky zpět do Čech totiž vyšlo najevo, že ji Petr zradil. Našel si milenku, a dokonce spolu čekají miminko.

Ačkoliv se zdálo, že k sobě možná díky společnému výletu do Paříže znovu najdou cestu, Petr opět zklamal nejen Viky, ale i své děti. Šikovná designérka se tak samozřejmě do dalšího vztahu nijak nehrne a soustředí se především na práci a malého Péťu. Kromě něho je však dalším mužem v její domácnosti fotograf zoologické zahrady Filip. Jejich soužití bezvadně klape. Nejenže se Filip osvědčil jako spolehlivá chůva, s Viky si skvěle rozumí.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

A začíná to mezi nimi jiskřit. „Já bych potřeboval, abys na mě sáhla,“ culí se Filip při snídani. Ukáže se sice, že to myslel trochu jinak, než jak to vyznělo, vzájemné sympatie ale nelze popřít. Dokonce i Danuši už napadlo, že by spolu mohli něco mít. Svou poznámkou přivedla na myšlenku potenciálního románku i Viky. „No, není to nereálný,“ připustí v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. „Nechci vážný vztah. Ale když si s Filipem řekneme, že o nic nejde, bude to nezávazné a jen se pobavíme…,“ mrká spiklenecky na barmana Marka. Ten s tím sice razantně nesouhlasí, Viky má ale jasno. Skončí s Filipem v posteli?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.