Ovčík vyhlásí Viky válku. Zlikviduju tvoji firmu, vyhrožuje

ZOO (109) – Exekutor varuje Viky

Jan Kopečný (33) není jako Kamil jediný, kdo chce své bývalce Viky v podání Evy Burešové (29) házet klacky pod nohy. Odmítnutím spolupráce naštvala i jeho neméně proradného otce. Roman Štolpa (58) se tak coby Ovčík starší začne Viky mstít a hatit její pracovní zakázky. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Právník Polák se synem Albertem nejsou zdaleka jediné rodinné duo, které neváhá zavařit komukoliv, kdo se jim v byznysu postaví do cesty. Podobně zákeřní jsou i Ovčíkovi. Designérce Viky, která se nedávno nečekaně vrátila zpátky do Čech, dosud škodil pouze její bývalý přítel Kamil, jenž využil každou příležitost, jak jí znepříjemnit život. Nyní se ale znelíbila i jeho otci.

Ovčík starší nemůže Viky zapomenout, že s ním odmítla spolupracovat. Mstí se jí za to vytrvalým pomlouváním a přetahováním zákazníků. Jejich spor došel tak daleko, že na sympatickou brunetku poštval jednoho z klientů, který kvůli Ovčíkově zlomyslné akci žádá po Viky finanční vypořádání. Bývalou milovanou chůvu Bena a Sofie tak po delší době znovu navštíví exekutor. „Řeknu vám něco, co se vám asi nebude líbit. Je tady někdo, kdo se vám pokouší nadělat co nejvíc nepříjemností,“ připustí při předávání dlužné částky.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Exekutor Hrubý Viky varuje, aby zbytečně nedělala chyby, za něž ji můžou Ovčíkovi dostat. I když se o tom zprvu nechce krásná designérka bavit, nakonec v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, nakráčí za Kamilem a zpříma se ho zeptá: „Proč se mi snažíš zlikvidovat firmu? Proč děláš všechny ty podrazy?“ spustí na něho v restauraci. Zatímco se její bývalý přítel vykrucuje a nehodlá své zákeřnosti přiznat, jeho otec s tím nemá absolutně žádný problém. „Chci tě upozornit, že jsem se rozhodl zlikvidovat tvoji firmu,“ oznámí jí s úsměvem na tváři. Dokáže se mu Viky ubránit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.