Velká proměna Markéty. Potvora přechází na stranu dobra

ZOO (108) – Markéta v boji proti Polákovi

Michaela Petřeková (25) rozhodně nepatřila k nejoblíbenějším postavám populárního seriálu. Její role potvory Markéty pila mnohým divákům krev a doufali, že si soudce Petr uvědomí, jaká ve skutečnosti je. Po krátké odmlce se však vrací zpět na scénu a je jako vyměněná. Postaví se Polákovi a získá místo v zoologické zahradě. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Půvabná Markéta Tomečková se vrací. Přestože to už už vypadalo, že právní služby bude zoo poskytovat Albertův otec, Brázdovi se podařil husarský kousek a angažoval dřívější potvoru Markétu. Krásná brunetka nakonec vyhraje výběrové řízení, porazí Polákovic klan a stane se z ní právní poradkyně v zoo. „Užívám si tu změnu, především toho, že se Markéta začala víc projevovat. Scenáristé jí dali prostor, aby ukázala, že je i dobrá právnička. Má sebevědomí a je i trochu víc milá,“ popisuje svůj postupný návrat do děje Michaela Petřeková.

A nejenže je Markéta jiná povahou, prošla si i změnou vizáže. „V maskérně jsme experimentovaly a myslím, že se to povedlo. Markéta vypadá líp, není tak upjatá…,“ říká ke své proměně Petřeková, kterou jako právničku ve službách ZOO uvidíme v dalším díle ve čtvrtek večer na Primě. Její slova potvrzuje i vrchní maskérka Martina Kalašová. „Postava Markéty si prošla rozchodem – a jak to tak ženy mívají, většinou po takovém zážitku mění svůj zevnějšek. Proto jsme Míše, která Markétu hraje, rozpustily vlasy, začaly je vlnit a postaraly se o výraznější líčení. Hodně ji to rozsvítilo, přestala být přísná a je víc sexy,“ odhaluje proměnu hrdinky maskérka.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Díky tomu, že se postava Markéty dostala do nového prostředí, logicky s tím přicházejí i natáčecí dny s novými kolegy, které herečka rozhodně nešetří. „Hodně se teď zaměřím na starostu v podání Ivana Vodochodského a trochu na Pavla Nečase. Musím říct, že mě to nesmírně baví. Křičím na ně, podávám si je a docela i stírám. Rozhodně se mi před nimi kolena neklepou. Jako herečka si to můžu dovolit. V soukromí jsem spíš tišší a klidnější,“ říká Michaela.

Čtěte také: Kamil padne jako sťatý. Jan Kopečný se vykoupe v bahně

A nezůstane jen u Brázdy nebo proradného starosty Bavora, kterého v minulosti napálil Charlie se svým týmem. Osud přivede Markétě do cesty třeba Richarda Genzera nebo Davida Gránského. „Čekají mě moc hezké natáčecí dny a na Geňu se obzvlášť těším,“ svěřila se sympatická herečka, která v seriálové pauze natáčela film v zahraničí. Nyní se vrací zpátky a diváci ji vítají. Sklízí prý jen samé milé ohlasy. „Fanoušci ZOO mi píšou, že jsou rádi, že je Markéta zpátky a zase to tam trochu rozvíří,“ má radost Michaela.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.