Markéta je zpět! Vychytralá právnička nastupuje do služeb Charlieho

ZOO (73) – Markéta ve službách Charlieho

Herečku Michaelu Petřekovou (25) budeme opět vídat jako mrchu Markétu. Její postava krásné, úspěšné a vypočítavé právničky se po odmlce vrací zpět do děje oblíbeného rodinného seriálu. Objeví se dokonce i ve stejném bytě, který jí svého času říkal paní. Hospodyně Ilona se nestačí divit a na Markétu jen nevěřícně valí oči. Podívejte se na extra ukázky.

Na byt soudce Petra, který se během pár dnů odstěhoval, ale posléze se vrátil pro svou lásku Viky a odvezl si ji s sebou do Bruselu, rozhodně nevzpomíná Markéta s úsměvem na tváři. Zažila tu pořádně dramatický rozchod, během něhož lítaly vzduchem facky i porcelán. Ačkoliv se jí i přesto podařilo Petra obalamutit a popostrčit ke svatbě, nakonec jí utekl a nechal ji stát u oltáře v slzách.

Markéta se ani přesto nehodlala vzdát a bojovala o urostlého Roberta Urbana coby fešného soudce, seč mohla. Právě v jeho bytě ale zhasnul poslední plamínek naděje, když jí Petr vmetl do tváře, že se k ní nikdy nevrátí. Na nějaký čas se tak Markéta stáhla do ústraní a její představitelka Michaela Petřeková zvládla během seriálové pauzy natočit film v zahraničí. Nyní je ovšem její cílevědomá právnička zpět v plné síle.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Právnička Markéta znovu u Petra v bytě

„Nejdřív jsem si myslela, že je to nějaký povedený vtip, když jste mi dal tuhle adresu. Neříkejte mi, že jste si nezjistil, že jsem byla snoubenka pana soudce a v tomhle bytě jsem s ním bydlela,“ šla Markéta v seriálu ZOO rovnou k věci. „Když na vás tak koukám, je mi jasné, že jste to moc dobře věděl,“ správně odhadla Charlieho, jehož další kroky v netradičním podnikání budeme moci sledovat ve čtvrtek večer na Primě.

Marek Němec hodlá jako lotr Charlie využívat právnické služby Markéty častěji, a tak na to rovnou připravil i hospodyni Ilonu. Té mohly vypadnout oči z důlků, když prohnanou slečnu znovu viděla. Okamžitě Charlieho varovala. „Vy jste se úplně zbláznil. Najmout si tuhle čůzu…,“ nebrala si servítky. „Ta vás podrazí raz dva. Je zlá a zákeřná,“ popsala ji Ilona stroze, ale výstižně. Šéfa zlodějské party to však neodradilo a jen se usmíval.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.