Celebrity

11. března 2023 08:00

Karolína Oehmová

Pavel Nečas všechny šokuje schopnostmi hadího muže. Protáhne se tenisovou raketou!

Šampioni (6) – Pavel Nečas se snaží prolézt raketou

Pavel Nečas (57) v pořadu, kde hlavní roli hrají zvířata, dokáže neuvěřitelné. Po bleskovém vyškolení hadím mužem, jak prolézt tenisovou raketou, musí herec dokázat to samé. Navíc má na to omezený čas. Jak si povede? Podívejte se na exkluzivní ukázku.

VIP hostem šesté epizody show, kde hlavní roli mají němé tváře, bude herec Pavel Nečas, který nedávno uspěl ve slovní bitvě s Liborem Boučkem. I pro něj je připraven jeden speciální úkol, a vůbec ne lehký. Pavel se bude muset prosoukat tenisovou raketou v časovém limitu jedné minuty. Zpočátku to bude vypadat jako naprosto nereálný úkol a nikdo ve studiu mu nedává žádné šance. Herec ovšem šokuje všechny přítomné, když se mu podaří titěrnou tenisovou raketou opravdu protáhnout.

Pavel Nečas prolezl tenisovou raketou

Nevěří tomu nejen všichni ve studiu, ale ani sám Pavel. Nejdřív se totiž pokusil raketou prolézt horem, tam se ale zasekl u ramen. Nakonec zkusil opačnou variantu, a to prolézt spodem. „Ono by to šlo, ale ta hruď vymakaná," vysvětluje Pavel proč se mu úkol pravděpodobně nepovede splnit. Zkouší se ale pomalu soukat dál a nakonec raketu protáhne přes tělo až po prsa. V tu chvíli všichni, včetně něj, šokovaně zírají, jak se raketa dál a dál sune k hlavě. V tuto chvíli už je jasné, že herec úkol zvláde. Nevěřícné pohledy ale přetrvávají ještě dlouho poté.

O zábavu ovšem nebude nouze během celého pořadu. Opět vám představíme tři zvířecí šampiony, tři zvířecí rekordmany a tři známé tváře, které v několika soutěžních kolech prokáží nejen své znalosti ze světa zvířat, ale také zručnost a taktické dovednosti. Šampioni pokračují na televizi Prima v sobotu od 20:15.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima tenis Libor Bouček herec úkol Pavel Nečas VIP host tenisová raketa Šampioni soutěž rekordmani hadí člověk prolézání raketou

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.