Celebrity

4. března 2023 07:30

Karolína Oehmová

Roman Vojtek ukázal, co ho dostalo na JAMU. Se svým šnekem měl úspěch

Šampioni (5) – Roman Vojtek předvádí šneka

Herec Roman Vojtek má vystudovanou Janáčkovou akademii múzických umění v Brně. Nikdo ovšem netušil, jak měl náročné přijímací zkoušky. Nyní v zábavné zvířecí show předvedl, co ho na školu dostalo.

VIP hostem páté epizody zvířecí show bude Roman Vojtek (50). Ten dokonce ukáže svoji speciální schopnost, kterou je předvádění hlemýždě. „Já jsem na přijímacích zkouškách na JAMU dostal úkol, abych udělal šneka,“ prozradil herec. S tímto úkolem se popasoval tak skvěle, že ho nakonec na JAMU přijali. Nebýt tedy šneka, možná by z Romana Vojtka nebyl tak skvělý herec, jakým nyní je.

Se šnekem sklidil úspěch

Na přání svých kolegů svůj výkon zopakoval i ve studiu, kde sklidil obrovský úspěch. Porovnání můžou mít diváci s obřími šneky Slizíkem, Formulí a Sprintíkem, kteří také zavítali do studia, aby si splnili svůj a majitelky sen. Musí uplazit předem určenou dráhu ve stanoveném čase, aby překonali nynější rekord. Jestli se jim to podaří uvidí diváci v show Šampioni v sobotu ve 20:15 na Primě.

Víte, co se stane, když jsou chovatelé velkých žravých šneků nezodpovědní?

Naši soutěžící z VIP panelu budou získávat i ztrácet během jednotlivých sekvencí pořadu body. Soutěžící s nejvyšším počtem bodů se stane vítězem a svou výhru, která bude ve formě hodnotných darů, věnuje zvířecímu hrdinovi, který pomohl člověku, případně zvířecí charitativní organizace.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.