Celebrity

18. února 2023 08:30

Karolína Oehmová

Patricie Pagáčová se předvedla v plavkách. Ve vodě šlapala jak o život!

Šampioni (3) – Patricie Pagáčová šlape vodu

V oblíbené zvířecí show Patricie Pagáčová odhodila stud před televizními kamerami. Sympatická herečka se ukázala v plavkách a šlapala vodu. Snažila se porazit zvířecího rekordmana!

Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová (34) bude mít v populární show se zvířaty za úkol, zabojovat proti pejskovi, který je rekordmanem ve vytrvalostním plavání a v kuse dokáže plavat několik hodin. Patricii tak nezbude nic jiného než jít do plavek a „šlapat“ vodu. Aby zvítězila, musí vydržet alespoň dvě minuty.

„Není to tak lehké, jak jsem si představovala, ale zatím celkem dobrý. Já samozřejmě nemám vůbec problém ani šlapat vodu, ani chodit před kamerami v plavkách,“ říká se smíchem Patricie Pagáčová. Jestli dokáže splnit úkol už zjistíte v show Šampioni v sobotu večer ve 20:15 na Primě. Speciálním VIP hostem bude tentokrát zpěvačka Monika Absolonová (46), která bude soupeřit s králíkem.

Výhra poputuje na charitu

V pořadu není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a pomoci dobré věci. Naši soutěžící z VIP panelu budou získávat i ztrácet během jednotlivých sekvencí pořadu body. Soutěžící s nejvyšším počtem bodů se stane vítězem a svou výhru, která bude ve formě hodnotných darů, věnuje zvířecímu hrdinovi, který pomohl člověku, případně zvířecí charitativní organizaci.

Rady a tipy pro každého majitele zvířat

V každém díle navíc představíme rady a tipy od odborníka. Rady se budou vztahovat ke zvířatům, která v daném díle vystoupí. Diváci se například dozvědí informace o oblečení pro psy, jak zabavit křečka a mnohé další.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.