Hvězda Agrometalu Patricie Pagáčová zveřejnila nejodvážnější fotku své kariéry

Patricie Pagáčová (33) není typem herečky, která by na sociálních sítích příliš vystavovala své vnady. I v těhotenství přiznala, že focení klasických těhotenských fotek a odhalování bříšek jí není moc po chuti. Teď ale všem svým sledujícím doslova vyrazila dech. Na svém Instagramu zveřejnila velice odvážnou fotku. Dalo by se říci, že jde o nejodvážnější snímek její kariéry. A lajky se jen hrnou.

Herečce Patricii Pagáčové, která se brzy objeví na obrazovkách v seriálu Agrometal, mateřství očividně svědčí. A po boku manžel Tibora Pagáče a dcery Bibiany jen září. Jako každá máma ale občas potřebuje vydechnout. I kdyby jen na jednu noc. A to se jí podařilo. Mladí rodiče dali dítko k prarodičům a strávili noc o samotě v rezortu nedaleko Prahy, kde si dopřáli saunu a ochlazovací jezírko. Právě tady vznikla velmi odvážná fotografie.

„Boží začátek dne. Boží jedna noc bez dítěte. Díkybohu za babičky. Vyspaný, vyrelaxovaný, co víc si přát. A teď hurá za Bibi,“ napsala sympatická herečka k snímku, na kterém je celá nahá, ovšem vyfocená decentně zezadu.

Fotografii pořídil pravděpodobně manžel Tibor Pagáč. Patricie už jednou přiznala, že žít s herečkou, která je aktivní na Instagramu, pro něj není úplně jednoduché. „Chudák pořád musí fotit a musí fotit 40 tisíc fotek, protože ví, že pak budu remcat, že mi to nesluší, že tam mám blbě vlasy a proč mi neřekl, že tam mám shrnuté triko. Ale už nejsem tak hrozná,“ prozradila s úsměvem Patricie v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Tibor však už prý ví, jak na to. „Už jsem se naučil, jak správně fotit. Ideální je nafotit těch fotek co nejvíc, abych ji pak na dlouho zaměstnal vybíráním. A jedna většinou vyjde,“ svěřil se s receptem na spokojené manželství.

Patricie Pagáčová prozradila, v čem její muž ve výchově dcery vyniká:

Patricie si odskočila do saunového světa nejen od dcery Bibiany, ale také od pracovních povinností. V létě totiž byla v jednom kole a natáčela. Již brzy se představí v komediálním televizním seriálu FTV Prima Agrometal. Seriál z prostředí vesnice slibuje plno originálních a vtipných situací, humorné nadsázky a zábavy. Kromě Patricie Pagáčové se diváci mohou těšit na Lukáše Příkazkého, Kristýnu Leichtovou, Petra Stacha, Jaroslava Plesla, Matouše Rumla, Ondřeje Malého, Petra Čtvrtníčka, Andreu Růžičkovou nebo Milana Šteindlera.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.