Prima začala natáčet nový seriál Agrometal. V hlavní roli září Lukáš Příkazký

Diváci televize Prima se mohou těšit na další seriálovou novinku plnou originálních a vtipných situací a humorné nadsázky. Děj seriálu Agrometal, jehož režie se ujal Karel Janák, je zasazen do prostředí české vesnice a v ústřední roli se představí herec Lukáš Příkazký. Po jeho boku uvidíme další známé tváře – Kristýnu Leichtovou, Petra Stacha, Jaroslava Plesla, Matouše Rumla, Patricii Pagáčovou, Petra Čtvrtníčka nebo Milana Šteindlera.

Nový osmidílný seriál Agrometal se bude odehrávat ve fiktivní české vesničce Čertice, která je na první pohled stejná jako každá jiná. To se ale nedá říct o hlavním hrdinovi Lukynovi v podání Lukáše Příkazkého. „Postava, kterou hraju, má průšvih, protože prošvihne výročí svatby. Na čerpací stanici následně vidí plakát, který informuje o soutěži amatérských kapel. Hlavním lákadlem je ovšem to, že vítěz soutěže získá motorku. Lukynovi se to zdá jako geniální nápad a myslí si, že případná výhra by vyžehlila problémy s jeho manželkou,“ popisuje svou roli Příkazký, kterého si můžete pamatovat třeba z úspěšného seriálu Hvězdy nad hlavou.

Plán Lukyna by byl perfektní. Jedinou vadou je fakt, že nejenže nemá žádnou kapelu, ale dokonce ani neumí na nic hrát. Neohrožený mládenec se ale jen tak něčeho nezalekne a svého cíle se vzdát nehodlá. Je rozhodnutý soutěž vyhrát za každou cenu… Je jasné, že Lukynova snaha stát se výborným muzikantem přinese mnoho komických momentů. „Přál bych si, aby si diváci tento seriál hlavně užili. Mým úkolem bylo oslovit široké publikum, aby si tam zkrátka každý našel to své, a moc doufám, že se nám to podaří,“ věří režisér Karel Janák, který si natáčení pochvaluje a byl by nejraději, kdyby už diváci mohli vidět výsledek.

V Agrometalu si zahraje i producentka Romana Goščíková

Na tvorbě seriálu spolupracuje Janák se svou manželkou Romanou Goščíkovou, která je nejen producentkou Agrometalu, ale střihne si v něm i roli zarputilé a pracovité Simony, která otci, majiteli PR firmy, pomáhá s nemožným – dostat Lukyna a jeho kapelu do finále soutěže. „Práce na tomto seriálu je veliká radost, a to nejen proto, že režisérem je můj manžel Karel Janák. Máme super vtipný scénář a skvěle fungující obsazení. Diváci se rozhodně mají na co těšit,“ láká Goščíková, které na první klapce seriálu Agrometal dělal společnost nejen její muž, ale i jejich syn.

Malý Ondřej rozhodně nepůsobí stydlivě, což potvrzuje i sama Romana. Jak exkluzivně prozradila webu Prima Ženy, syn miluje potlesk, není proto divu, že i při krájení tematického dortu s kytarou a metalovými prvky byl ve svém živlu. Dokonce se neváhal chopit klapky. Každého tak okamžitě napadne, že dost možná půjde v uměleckých stopách svých rodičů. „Vůbec by mi ale nevadilo, kdyby byl třeba právník,“ směje se Goščíková, kterou v seriálu uvidíme po boku dalších známých českých herců.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.