Celebrity

3. března 2023 15:20

Karolína Oehmová

Roman Vojtek má doma talentovaného kocoura. Nyní zvažuje dalšího člena rodiny

Šampioni - Roman Vojtek jako epizodní VIP host

Herec Roman Vojtek se zvířaty moc spojován není. Přesto se tento herec kolem nich pohybuje odmalička a také doma mají jednoho mazlíčka. Roman prozradil, v jakém kousku je jejich kocour přeborník, a které zvíře si nakonec nejspíš děti u něj vyprosí.

Jako epizodní VIP host zvířecí show usedl vedle stálic Patricie Pagáčové (34) a Marka Němce (41) Roman Vojtek (50). Ten v době rozhovoru ještě vůbec netušil, v jaké soutěži a proti kterému rekordmanovi bude muset bojovat. Představu měl ale jasnou. „My jsme teď měli obědovou pauzu, takže bych si netroufl skákat do výšky či něco fyzického, ale třeba v soutěži o nejdelší spánek v kuse, tak do toho bych šel,“ řekl v zákulisí natáčení show Šampioni Roman.

Mezi zvířaty je celý život

Se zvířaty nijak spojován není, takže možná některé překvapí, že tento rodák ze Vsetína je jimi obklopován celý život. „My jsme každý víkend jezdili k babičce na chatu a tam byla všechna zvířata. Doma jsme pak měli nějaké křečky, andulku, kočičku a teď máme domácího venkovního kocoura,“ vzpomíná Roman na všechna zvířata s tím, že poslední kocour má svoji zateplenou boudu na zahradě.

Talentovaný kocour a další člen rodiny

Chlupáč není u Vojtků ale jen na ozdobu. Kromě toho, že je přítulný a chodí je vítat stejně jako to dělá pes, umí taky kousek, který obdivuje celá rodina. „Jeho nejlepší kousek je žadonění o masitou kapsičku. To, co všechno u toho dělá, dokonce i grimasy, to je obdivuhodné,“ popisuje Roman svého zvířecího šampióna kocoura Mikeše. Děti by rády ještě pejska a herec nelibě přiznává, že nejspíš brzy vyměkne a přibude jim další zvířecí člen rodiny.

Podívejte se v exkluzivní ukázce, jak Roman Vojtek předvádí šneka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.